Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Седемгодишната Емел има спешна нужда от помощта ни!

Седемгодишната Емел има спешна нужда от помощта ни!

Седемгодишната Емел се бори с диагнозата остра лимфобластна левкемия б-клетъчна, без засягане на централна нервна система.

Седемгодишната Емел се бори с диагнозата остра лимфобластна левкемия б-клетъчна, без засягане на централна нервна система. В момента детето е в ремисия. За нещастие, обаче, при последната лумбална пункция настъпиха куп изненадващи усложнения, които доведоха до крайно рисково състояние с опасност за живота ѝ. Момиченцето претърпява пълна аплазия, кръвоизлив в мозъка, поставяне на дренаж в главата, хидроцефалия, белодробна инфекция, сепсис и множество още реално несъвместими с живота състояния.

За да се възстанови, детето се нуждае от рехабилитация и лечение, които семейството не може да му осигури в България. Надежда дават от турската клиника Reyap Hastanesi İstanbul. В момента Емел вече е там, под грижите на професионалисти, които са уверени, че момиченцето ще се възстанови.

"Изтекоха двата месеца от първата оферта, която ни беше дадена, но до този момент не успяхме да започнем същинското лечение, защото състоянието на Емел не го позволяваше.Наложиха се доста изследвания, както и намесата на няколко специалисти от други болници. Относно левкемията, Емел продължава да е в ремисия, дори резултатите от направените контролни изследвания са отлични! Невроложката вчера даде големи шансове за възстановяването на Емел и ми сподели, че има голям напредък и е сигурна в отличния резултат от лечението ѝ!Днес получихме нова оферта за следващите 4 месеца лечение, но необходимата сума от 120 000 евро ме плаши и няма да се справим без вашата подкрепа!Лечението включва рехабилитация, прегледи, изследвания, престой в болницата, работа с локомат, контролни изследвания заради левкемията, ЕЕГ, томография, миелограма. Лекарите предвиждат, че за този срок Емел със сигурност ще е на крака!Сумата е непосилна за мен, но аз като майка не мога да си позволя и за миг да си помисля да се откажа от това детето ми да е отново здраво! Затова се обръщам се към всички добри хора – бъдете до нас и помогнете на дъщеря ми да живее, защото вие сте нашата сила и надежда!Вярвам, че ще се справим и ще се приберем в България като победители!", пише майка ѝ Теодора.

Към момента са събрани над 83 000 евро. Можете да подадете ръка на Емел и да дарите сума по Ваш избор чрез платформата HelpKarma.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега