Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Шедьоври на класическата музика в Поморие

Шедьоври на класическата музика в Поморие

Днес, 28.07.2015 г. от 21.00 ч. Община Поморие и НЧ „Просвета 1888” Ви канят на концерт „Шедьоври на класическата музика”. С виртуозни изпълнения публиката ще радват клавирно дуо Рада Чомакова и Красимира Червенкова и гостуващите руски музиканти Верустиния и Иля Овчинникови. Верустиния Щур-Овчинникова е един от най-даровитите и харизматични млади руски музиканти, представител на прочутата Руска цигулкова школа на гениалния Юрий Янкелевич.

Днес, 28.07.2015г. от 21.00 ч. Община Поморие и НЧ „Просвета 1888” Ви канят на концерт „Шедьоври на класическата музика”. Свиртуозни изпълнения публиката ще радват клавирно дуо Рада Чомакова и КрасимираЧервенкова и гостуващите руски музиканти Верустиния и Иля Овчинникови. Верустиния Щур-Овчинникова е един отнай-даровитите и харизматични млади руски музиканти, представител на прочутатаРуска цигулкова школа на гениалния Юрий Янкелевич.

Тя съчетава брилянтнатехника на изпълнението и дълбочина на интерпретацията с поразителентемперамент и уникален цигулков звук. Репертоарътна цигуларката покрива почти цялата музикална литература за цигулка,включително ранна барокова музика, най-новите съвременни стилове и джазкомпозиции, също както и изпълнения с различни камерни формации като пиано дуо,трио и други. Иля Овчинников е нейн съпруг и брилянтен емблематиченпредставител на Руската школа за пианисти „Хайнрих Нойхаус”.

В продължение надълги години той развива активна концертна дейност в Русия, Япония, Корея,Австрия и други страни, редовно изнася рецитали и концерти с различни оркестри,води майсторски класове, взема участие в много международни фестивали. Репертоарътму включва всички стилове в музикалната литература за пиано, като се започне склавирната музика от 18 век и се стигне до най – модерните съвременникомпозиции за пиано и джаз музика.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега