Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Семир Абу Мелих: Няма да напусна ГЕРБ

Семир Абу Мелих: Няма да напусна ГЕРБ

Народният представител от ПГ на ГЕРБ Бургас разпространи днес официалния си отговор на публикацията във в-к „Преса“ от 10-ти януари - „Гербери заместват Атака”. В писмото си депутатът заявява, че като народен представител се интересува предимно от сектора здравеопазване и не смята да променя политическите си убеждения, нито да напуска партия ГЕРБ. Предлагаме на вниманието ви самия текст на писмото на Семир Абу Мелих*:

Народниятпредставител от ПГ на ГЕРБ Бургас разпространи днес официалния си отговор напубликацията във в-к „Преса“ от 10-ти януари - „Гербери заместват Атака”. В писмото си депутатът заявява, че катонароден представител се интересува предимно от сектора здравеопазване и несмята да променя политическите си убеждения, нито да напуска партия ГЕРБ. Предлагамена вниманието ви самия текст на писмото на Семир Абу Мелих*: 


"Относно публикация във вестник „Преса” от 10 януари 2014г.със заглавие„Гербери заместват Атака” и намесването на моето име вътре,заявявамсвоята официална позиция:

1. Нямам никакво намерение да сменя моите десни убеждения слеви,либерални или неутрални. Ето защо няма да напусна нитопарламентарнатагрупа на ПП ГЕРБ, нито самата политическа партия.

2. Като народен представител, предимно ме интересувасекторътздравеопазване и реформите в него да се случват.

3. Избран съм за народен представител от Бургаска област, незащото съммного популярен и „влача” след себе си избиратели. Избрансъм защото бях влистата на партия ГЕРБ, която корено промени Бургаска области затовабургазлии гласуваха за тази листа. Не си правя илюзията, чеаз съмдиректен представител на народа и се учудвам на онези, коитосе мислят затакива.

4. Осъзнавам, че БСП и ДПС имат сериозен проблем с Атака иси търсятрезервен вариант за депутати, които да им осигурят кворум вНароднотосъбрание, за да не се излагат пред техните избиратели иЕвропа. В мояслучай ще бъдат разочаровани – аз няма да съм един от тях.

Отговорно заявявам, че групата на ГЕРБ в Бургас е една отнай-стабилните встраната. Моля да не се правят спекулации по този повод.

Това че имамсвободно мнение и дори понякога бивам наречен бунтар е нещо,което есъвсем прието в ГЕРБ и никога не са ми създавани пречки даизразяваммнението си.

Ето защо ГЕРБ е моята партия. В нея съм от 2006г. и щеостана в нея докатоима обществена полза от моето присъствие там. 

Семир Абу Мелих – народен представител от ПГ на Бургас , ПП ГЕРБ"  


*Публикуваният текст е пълен и без редакторска намеса.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега