Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Шестима души са били убити при руски ракетен удар в Николаев

Шестима души са били убити при руски ракетен удар в Николаев

Киев все още не може да потвърди дали руските сили наистина се изтеглят от Херсон, но украинските войски са напреднали със 7 км през последните 24 часа

Шестима души са били убити при руски ракетен удар срещу жилищна сграда в южния украински град Николаев, съобщиха местните власти, цитирани от БНР. Издирването на оцелели хора под отломките продължава, написа в Телеграм кметът Олександър Сенкевич. На атаката реагира и президентът Володимир Зеленски, като я нарече циничен отговор на терористична държава на успехите на украинските сили на фронта.„Русия не се отказва от подлата си тактика. И ние не се отказваме от нашата борба. Окупаторите ще отговарят за всяко престъпление срещу Украйна и украинците“, каза Зеленски.

По-рано ръководителят на Днепропетровската областна военна администрация Валентин Резниченко съобщи, че през нощта руснаците са изстреляли над 50 снаряда и тежка артилерия в Днепропетровска област. Обстрелвани са три населени места - Никопол, Марганецкая и Мировская.

Киев все още не може да потвърди дали руските сили наистина се изтеглят от Херсон, но украинските войски са напреднали със 7 км през последните 24 часа, заяви главнокомандващият армията на Украйна Валерий Залужний. Според украински официални лица маневрата на Русия може да е капан. Кремъл от своя страна заяви, че изтеглянето на руските сили от Херсон няма да промени статута на региона, който Москва обяви за част от Русия, след като реши да го анексира от Украйна.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега