Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Севдалина Турманова е новият заместник областен управител

Севдалина Турманова е новият заместник областен управител

Със заповед на Министър-председателя на Република България Бойко Борисов на длъжността заместник областен управител на област Бургас от днес е назначена доц. д-р инж. Севдалина Турманова.

Със заповед на Министър-председателя на Република България Бойко Борисов на длъжността заместник областен управител на област Бургас от днес е назначена доц. д-р инж. Севдалина Турманова. Тя ще осъществява контрол върху дейността на Дирекция „Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост” и ще отговаря за ресорите свързани с труда и социалната политика, образованието, културата, здравеопазването и земеделието.

Севдалина Турманова е доцент в университет „Проф.д-р А. Златаров” и регонален представител на Българска академия на науките за Бургас и областта. Новият заместник областен управител притежа близо 20- годишен трудов стаж във висшата образователна система. Участвала е в над 20 научно-изследователски проекти в сферата на икономиката, енергетика и туризма. Автор и съавтор е на редица научни публикации в международни списания, сборници и годишни издания. Нейни трудове са публикувани в списания в САЩ, Великобритания, Германия, Унгария. Владее руски и английски език.

Мястото на заместник областен управител беше овакантено през юли тази година, когато Златина Дукова бе избрана за член на Комисията по дискриминация.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега