Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Щафета на доброто за ново сърчице на Амая! Бургазлии ще бягат благотворително тази неделя

Щафета на доброто за ново сърчице на Амая! Бургазлии ще бягат благотворително тази неделя

Който не може да бяга в неделя, може да направи своето дарение по време на традиционното съботно петкилометрово бягане, на което също ще има дарителска кутия.

Тази неделя в Бургас ще се проведе "Щафета на доброто", с която ще се събират пари за сърдечната трансплантация на малката Амая. Както вече Ви информирахме, Амая Абрашева е диагностицирано с тежко сърдечносъдово заболяване и спешно се нуждае от трансплантация на сърце.В момента детето е в реанимация в столична болница. Родителите очакват оферта от индийска болница, която може да извърши животоспасяващата операция. Сумата, обаче, е непосилна за семейството, затова се нуждаят от подкрепа, за да съберат необходимите средства и да може Амая да има ново сърчице.

"Нека всички се обединим, като бягаме заедно с "Щафетата на доброто" в неделя/25.02./ и дарим парички, които ще са необходими за трансплантация на съце за това българско детенце. Очакваме ви в 10:00ч на Паркинга на Северен плаж, до Сакса бийч. Там ще има хора, които ще отговарят за кутията за дарения", споделят организаторите.

Който не може да бяга в неделя, може да направи своето дарение по време на традиционното съботно петкилометрово бягане, на което също ще има дарителска кутия. Стартът и там ще е от 10:00ч, а локацията е Пантеона.След съботното бягане, кутията на "Щафетата на доброто" ще бъде в "Парк Арена" ОЗК, където ще се провежда турнир по плуване. След събирането на даренията от съботния ден, последната точка ще бъде основното събитие, което ще се проведе в неделя със старт от Паркинга на Северен плаж до Сакса бийч, в посока Морско казино и обратно.

Всеки, който има желание и възможност нека помогне на Амая като преведе сума по следната дарителска сметка:

Банка: Алианц Банк България
IBAN: BG41BUIN95611000707352
0896/26-80-11 - номер на бащата - Калоян Абрашев

Може да дарите и през платформата на Павел Андреев - ТУК!
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега