Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ще гледаме Парис Хилтън във VIP Brother

Ще гледаме Парис Хилтън във VIP Brother

След като вкараха в Къщата на VIP Brother най-популярната "плажна спасителка" Памела Андерсън, продуцентите ще зарадват зрителите на риалити формата с нова световна звезда.

След като вкараха в Къщата на VIP Brother най-популярната "плажна спасителка" Памела Андерсън, продуцентите ще зарадват зрителите на риалити формата с нова световна звезда. За новия сезон на шоуто пристига Парис Хилтън, която трудно може да бъде определена с няколко думи. Но със сигурност е най-известната от наследничките на фамилията Хилтън.

Тя има всичко. Още на 18-годишна възраст започва да развива свой бизнес и днес империята й Paris Hilton Entertainment (PHE) се оценява на милиарди долари. 17-те продуктови линии с марката на Парис – обувки, чанти, часовници, дрехи и др, се предлагат в магазините й в над 40 държави по целия свят.

Притежава над 15 аромата с общи продажби за над 1,5 млрд. долара, а през 2011 г. получава наградата "Предприемач за милиард долара" като признание за успешния й бизнес и глобалната й марка. Хилтън се е изявявала като актриса в сериали като "Ориндж Каунти - кварталът на богатите", "Вероника Марс" и "Лас Вегас". Известна е с щурите си постъпки и желанието да опитва от всичко. Пробва се и на музикалната сцена, но дебютът й бе определен от критиците като катастрофа.

Днес, вече на 32 години, Парис Хилтън заявява, че е готова за семейство и дете. Но явно приключенският й дух е повече от жив, след като е приела да влезе в родния VIP Brother. Тя ще гостува за първи път в България.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега