Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ще празнуваме деня на жената с кауза

Ще празнуваме деня на жената с кауза

Събитието се казва ЛюбоВино и ще се проведе утре - 5 март (събота) от 10 до 17 часа в Аманча Актив (Амрита Център – старото име на центъра), в Братя Миладинови, бл. 145, срещу Регионалния Инспекторат по образованието.

Една цветна, винена, сладка, женска събота се задава утре в Бургас. Ще можем да упражним всичките си любими хобита като жени. Ще правим здравословни бонбони, ще рисуваме, докато пийваме вино, ще можем да си купим нещо красиво и уникално. И всичко това с кауза – в помощ на бедстващите в Украйна.

Събитието се казва ЛюбоВино и ще се проведе утре - 5 март (събота) от 10 до 17 часа в Аманча Актив (Амрита Център – старото име на центъра), в Братя Миладинови, бл. 145, срещу Регионалния Инспекторат по образованието.

Какво ще се случва:

10.00 – 17.00 – Базар

11.00 – 13.00 часа - Ръчна изработка на здравословни бонбони с надпис

*За майка с дете е безплатно за детето.

14.00 – 17.00 часа – Рисуване с Вино

Двете събития са с предварителна резервация на телефон 0895 411 552.

Освен, че ще се заразим с много сладки, винени и изпълнени с изкуство моменти, ще упражним най-любимото от любините ни – шопинг. 

На базара ще можете да си закупите здравословен десерт, който да подарите или изядете без угризения. Ще има красиви, изкусни плетива, които ако сложите на себе си няма да искате да свалите. Същото се отнася и за веселите варианти на чорапки, които са подготвили организаторите. Ако още не сте избрали подарък за празника, освен изброените ще има кутии за вино с актуални, закачливи, персонализирани надписи. И кутии за шоколад ще има с воали с дантели, рози и панделки. За любителите на кафето, чая или… вино в канче – на базара ще намерите красиви, забавни арт канчета и бутилки за вода… или за друго. Картини, бижута, тефтери с дървени корици, подаръци подходящи за всяка жена. Дори картички ще има. И то не какви да са. 

Но какво е ЛюбоВино без вино. И вино ще има, и сосове, и подправки за мезетата. Специална селекция чайове за най-чувствителните небцa. И за да кажем, че на базара наистина има всичко, от което се нуждае една жена, ще имате възможност да закупите ваучер за масаж на тяло или козметична процедура на лице.

Това е ЛюбоВино. Един остров на позитивни емоции, в чест на празника на жената – 8 март. 

И защото българите имаме хубавата национална черта да сме съпричастни, организаторите са решили, че от всяка покупка на базара, вход за събитията и наем за щанд ще бъде отделян по 1 лв. Със събраните средства ще бъдат закупени и дарени необходими в кампанията на БЧК за Украйна неща.

Повече за събитието може да видите тук!
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега