Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Щетите нанесени от снощния пожар в Бургас са в особено големи размери

Щетите нанесени от снощния пожар в Бургас са в особено големи размери

Разпитани са част от наемателите на обгорелите помещения.

В особено големи размери са щетите нанесени от снощния пожар в промишлената сграда на ул. "Крайезерна" 79 в Бургас, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града. Говорителят на полицията Цветелина Рандева посочи, че точната им стойност е в процес на установяване.

Сигналът за горящата промишлена сграда е получен около 19:00 часа. Установено е, че гори хале, изградено от т. нар. сандвич панели, в което се помещават множество подобекти. Огънят е потушен от седем противопожарни екипа. Разпитани са част от наемателите на обгорелите помещения - 39-годишен мъж от Созопол, и двама мъже от Бургас (42 г. и 44 г.).

Констатирано е, че пожарът е възникнал от сервиз за автомобили, стопанисван от 39-годишния мъж, където друг мъж правил ремонт на личния си автомобил. При използване на газова горелка се възпламенил флакон с дълбокопроникваща смазка, който избухнал и възпламенил сандвич панелите, изграждащи халето. Пожарът обхванал цялата сграда, помещенията с намиращите се в тях вещи са напълно изгорели. Няма установени лица с тежки наранявания вследствие на пожара.

Александър Карашев, който има автосервиз в района каза, че в момента полицаи извършват оглед, на мястото има и противопожарни автомобили. "Моето хале не е засегнато, но околните сгради са пострадали сериозно", обясни Карашев.

Източник: БТА
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега