Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Сиана се бори за живота си, да й подадем ръка!

Сиана се бори за живота си, да й подадем ръка!

Момиченцето страда от остра лимфобластна б-клетъчна левкемия, със засягане на централната нервна система, и се нуждае от специализирано лечение в Турция.

Сиана Георгиева е едно от онези смели деца, които рано се изправят пред най-страшните предизвикателства. През 2019 година момиченцето получава диагноза остра лимфобластна б-клетъчна левкемия, със засягане на централната нервна система. Семейството започва лечение, като още след първата химиотерапия получи много усложнения – сринат имунитет, гъбична инфекция във вътрешните органи и високо кръвно.

На 14 април, в следствие на токсичност, Сиана получава поредица от гърчове, от които изпада в безсъзнание, което налага приемането й в интензивно отделение. На 7-ми май започва постепенно да се възстановява и лечението ѝ с химиотерапия продължава. Интензивните курсове химиотерапия приключват в края на миналата година. Но уви, щастието ни продължи твърде кратко... На 20 март 2020 година, след двуседмично лечение на зъбче и множеството изследвания, се оказва, че Сиана има рецидив и болестта се е завърнала. Лекарите веднага започнаха курсове на химиотерапия, от която тя не се повлиява.

Единственият ни шанс за лечение и живот на Сиана в момента е в клиника в Турция, но необходимата сума е непосилна за семейството. Майката Боряна е получила оферта от специализираната клиника Acıbadem Altunizade Hastanesi за сумата от 167 000 евро. Лечението цели постигане на ремисия и трансплантация на костен мозък. Лекарите са уверили семейството, че може сумата да бъде заплатена на вноски, за да може лечението да започне.

Вчера Сиана пристигна в Турция, но заради влошаване на състоянието й бе настанена в интензивно отделение, където са я стабилизирали. Средствата обаче все още не достигат. Можете да подадете ръка на Сиси през платформата HelpKarma.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега