Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Сидеров: ЕРП-тата трябва да станат държавни

Сидеров: ЕРП-тата трябва да станат държавни

Волен Сидеров предложи правителството да вземе мерки, за да може "Лукойл", ЧЕЗ, ЕВН и Е.ОН да станат държавни, като печалбата от тях влезе в български пенсионен фонд.

Волен Сидеров предложи правителството да вземе мерки, за да може "Лукойл", ЧЕЗ, ЕВН и Е.ОН  да станат държавни, като печалбата от тях влезе в български пенсионен фонд.

“Не мога да ги разбера действията на държавата. Ако трябва да е принципна държавата, правителството, то трябваше да вземе лицензите на ЧЕЗ, ЕВН и Е.ОН, преди този на "Лукойл". Към ЕРП-тата не се прилага тази мярка. Към "Лукойл" се прилага, но докъде ще стигне държавата не е ясно коментира той пред Нова телевизия.

По думите на Сидеров не е ясно все още дали действията на правителството  спрямо рафинерията не са само предизборна игра и показване на мускули ЕРП-тата са привилегировани спрямо Лукойл, обяви той, защото никой не се занимава с техните нарушения.

Сидеров обясни, че "Атака“ е "идейна опозиция“ на правителството по "икономически и социални въпроси и управление на България като суверенитет".

"Партията е против "колониалния модел“ на управление, наложен от 90-те години – "чужди монополисти изпомпват печалбата от печеливши сектори в страната и вместо да вдигат стандарта на живот, парите излизат навън", обясни Сидеров.

 "Сектори като икономика, енергетика и военна промишленост трябва да бъдат в български ръце. Българското земеделие трябва да заработи", допълни лидерът на „ Атака”.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега