Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Силен сняг вали в цялата Бургаска област

Силен сняг вали в цялата Бургаска област

Сняг вали в цялата Бургаска област, съобщи дежурният в Областно пътно управление. В Бургас снежната покривка е към 3-4 см, а в Странджа е около 10-15 см. Пътищата на места за заснежени и заледени.

Сняг вали в цялата Бургаска област, съобщи дежурният в Областно пътно управление. В Бургас снежната покривка е към 3-4 см, а в Странджа е около 10-15 см. Пътищата на места за заснежени и заледени. Почистват се с пясък и луга. Пътните настилки са проходими при зимни условия. Температурата на въздуха в Бургаско е от минус 4 до плюс 2 градуса. Видимостта е добра.

За целия зимен сезон остава затворен Върбишки проход. Забранено е преминаването на товарни автомобили през Дюлинския проход заради свлачище и стеснение на пътя. Забранено е преминаването на камиони над 10 тона по пътя Черница - Сунгурларе - Чубра, както и на камиони над 20 тона по пътя Провадия - Айтос. В ремонт е пътя Бургас- Малко Търново, местата, на които се работи са сигнализирани. По същият път заради свлачище е затворен участък между местността Босна и село Звездец. Движението на автомобили е отклонено от км. 280 до км. 282- ри по обходен път, който е обозначен и преасфалтиран. Друго свлачище, което е засегнало пътя има и в участъка от Малко Търново до ГКПП при км. 318- ти.

Заради обилния снеговалеж пристанище Бургас е затворено. Забраната е наложена в 08:50 часа заради намалената видимост. Ограничението е за движение и маневри на всички плавателни съдове. Тя ще бъде отменена при промяна на метеорологичната обстановка. Пет са плавателните съдове на рейд, които изчакват да влязат за обработка в Пристанище Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега