Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Силна година за бургаския хандбал

Силна година за бургаския хандбал

Похвала и подаръци от община Бургас получиха спортисти на Механотехникума. Хандбалният отбор на училището във възрастова група 8-10 клас стана шампион на България на Ученическите игри тази година. Заедно с тях беше отбора по волейбол, извоювал почетното 4-то място. На срещата присъстваха Роза Желева, директор на ПГМЕЕ и треньорите Янко Димитров / хандбал/ и Марчо Водев/волейбол/.

Похвала и подаръци от община Бургас получиха спортисти на Механотехникума. Хандбалният отбор на училището във възрастова група 8-10 клас стана шампион на България на Ученическите игри тази година. Заедно с тях беше отбора по волейбол, извоювал почетното 4-то място. На срещата присъстваха Роза Желева, директор на ПГМЕЕ и треньорите Янко Димитров / хандбал/ и Марчо Водев/волейбол/.

Златното отличие дава право на бургаските спортисти да участват на Световните ученически игри през 2016 година. За съжаление страната ни е наказана и лишена от участие на този форум  за три години в дисциплина - хандбал.Кметът Николов обеща на младежите, че ще търси възможности за тяхното участие на друго международно състезание. Кметът Димитър Николов награди и състезателите от ХК "Фрегата".

Тази година те имат троен повод за гордост. Мъжката формация на бургаския тим вдигна шампионската титла за втора поредна година. Същото направиха и 12-годишните, които се окичиха със златните медали в Шумен. През март "Фрегата" спечели и Купата на България при  юношите младша възраст.

Така клубът завършва сезона като безапелационен шампион за страната ни и отбелязва най-успешната година от основаването си. Отборите позираха за обща снимка, а почетно място сред тях имаше 6-годишният талисман на ХК "Фрегата" 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега