Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Симфониета Враца и италианско трио сопрани представят "IL MONDO" на 16 май в Бургас

Симфониета Враца и италианско трио сопрани представят "IL MONDO" на 16 май в Бургас

На сцената на Военен клуб - ДНА ще застанат Симфониета Враца под диригентството на маестро Христо Павлов и три великолепни италиански сопрани - Елена Роси, Марика Франкино и Виола София Нисио.

Готови ли сте за наистина добра музика? На 16 май (четвъртък) от 19 часа в Бургас ще се състои един специален концерт. На сцената на Военен клуб - ДНА ще застанат Симфониета Враца под диригентството на маестро Христо Павлов и три великолепни италиански сопрани - Елена Роси, Марика Франкино и Виола София Нисио. 

Те ще поднесат на публиката своя спектакъл IL MONDO, който включва богата програма с изключителен микс от класически оперни арии, италиански мелодии, хитове от Бродуей и избрани произведения от световната музикална сцена. Събитието е част от второто турне у нас за формата, след изключително успешната поредица концерти от 2023 г. Симфониета Враца е покорила многобройни сцени с вълнуващи концерти. 

Също толкова впечатляваща е биографията на дамите сопрани, които ще пеят в Бургас. Елена Роси е сред специалните гости на турнето на Андреа Бочели в САЩ, Азия и Близкия изток. Марика Франкино специализира при международни известни артисти, сътрудничи си с фондация Лучано Павароти и е лауреат на награди като Енрико Карузо 2021. 

Виола София Нисио от своя страна, е първенец в редица световни престижни конкурси за оперно пеене. Класното музикално изживяване е подходящо за всички, които ценят виртуозната музика, поднесена от несравними музиканти, доказали качествата си с многобройни изяви по цял свят. Билетите за IL MONDO са в продажба на касата на НХК и на място в ДНА 1 час преди началото на събитието. За повече информация и резервация на билети: тел. 0894898098- Маруся Русева - организатор Арт ателие.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега