Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Слави Трифонов: Изобщо няма да предложим кабинет и отиваме на нови избори /Видео/

Слави Трифонов: Изобщо няма да предложим кабинет и отиваме на нови избори /Видео/

Той обяви още, че неговата партия ще подкрепи кандидатурата на Румен Радев за втори президентски мандат."На изборите, които опредстоят след няколко месеца, ИТН ще подкрепи Румен Радев, защото той най-много изпълва представата ни за президент. Надяваме се с нашата подкрепа той да спечели още на първи тур", поясни Трифонов.

Изобщо няма да предложим кабинет за гласуване и отиваме на нови избори. Това обяви лидера на ИТН Слави Трифонов в живо включване в социалната мрежа фейсбук. 

„Демократична България” и „Изправи се БГ! Ние идваме!” се отказаха да подкрепят правителство на „Има такъв народ”. Заявиха го ясно и в публичното пространство. Това означава следното: протестът срещу ГЕРБ и всичко свършено от ГЕРБ са останали в миналото, а в настоящето има политически и всякакви амбиции, лицемерие, лъжи, предателства и игри - абсолютно неприемливи за мен и моите колеги от ИТН. Затова утре ще се случи следното: направихме всичко, за да има правителство, но това не се случи заради предателството на „Демократична България” и „Изправи се БГ! Ние идваме!”. Затова утре изобщо няма да предлагаме за гласуване проектокабинет, защото бяхме заявили, че без подкрепата на партиите на протеста, няма да предлагаме кабинет. Това означава, че отиваме на нови избори.", категоричен бе Трифонов.

"Разбира се, според Конституцията съществува вероятността при следващите две възможности ДБ и „Изправи се БГ! Ние идваме!” да постъпят национално отговорно и да се съберат с ГЕРБ, ДПС, БСП и да управляват заедно, както го правеха до неотдавна", коментира още лидерът на ИТН.

Той обяви още, че неговата партия ще подкрепи кандидатурата на Румен Радев за втори президентски мандат."На изборите, които опредстоят след няколко месеца, ИТН ще подкрепи Румен Радев, защото той най-много изпълва представата ни за президент. Надяваме се с нашата подкрепа той да спечели още на първи тур", поясни Трифонов.
На живо

На живо

Публикувахте от Слави Т. Трифонов в Вторник, 10 август 2021 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега