Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

След гонка с полицията: Ямболии разбиха портала и се "паркираха" в бургаския затвор

След гонка с полицията: Ямболии разбиха портала и се "паркираха" в бургаския затвор

Към момента продължават огледи на местопроизшествието, както и допълнителни процесуално-следствени действия.

Двама криминално проявени мъже от Ямбол / на 27 и 31 години/ са задържани от служители на Първо РУ Бургас, след като предизвикали пътен инцидент с материални щети с три леки автомобила по ул. “Индустриална”, а след кратко лутане в пресечките на кв. “Победа”навлезли челно в пресечката за следствения арест и минавайки през двете метални врати, спрели във вътрешния двор.

Полицейските действия стартирали около 16:06 часа след получен сигнал за инцидент в района на пункта за технически прегледи на “Шел”, разположен на ул. “Индустриална”, при който агресивен мъж опитвал да се саморазправи със служител от пункта. Отзовалият се на сигнала патрул е забелязан от нападателя, който бил в неадекватно състояние и заедно с втори мъж се качил в джип “Мерцедес” със софийска регистрация и с висока скорост се опитал да избяга, блъскайки три леки автомобила по ул. “Индустриална”, нанасяйки им материални щети.

Снимка: МВР Бургас

“Мерцедесът” навлязал в кв. “Победа” и след кратко лутане водачът му - 31-годишен неправоспособен водач се насочил към ул. “Вая” с цел излизане на околовръстното шосе, но объркал пресечките и челно преминал през двете метални врати на следствения арест към бургаска затвор, спирайки във вътрешния двор. Един от мъжете изхвърлил на земята пакет със суха тревна Васа / вероятно “друсан чай”/, след което са задържани от служителите на Първо РУ Бургас. След инцидента вратите своевременно са затворени, като не е допуснато излизане на задържани лица.

Към момента продължават огледи на местопроизшествието, както и допълнителни процесуално-следствени действия. Двамата мъже са тествани за употреба на наркотици, но пробите им са били отрицателни въпреки неадекватното им поведение. Работата по случая продължава.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега