Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Слънчев бряг постави началото на своя 60-и туристически сезон

Слънчев бряг постави началото на своя 60-и туристически сезон

КК "Слънчев бряг" постави началото на своя 60-и юбилеен туристически сезон. В подготовката за лято 2019 бяха инвестирани 1,5 млн. лева за подобряване на инфраструктурата, охраната и озеленяването на курорта.

КК "Слънчев бряг" постави началото насвоя 60-и юбилеен туристически сезон. В подготовката за лято 2019 бяха инвестирани 1,5млн. лева за подобряване на инфраструктурата, охраната и озеленяването накурорта.

"За нас тази 60-годишнина е един сериозенюбилей. Ако някой ми беше казал, че аз ще посрещна тази годишнина, щях да сеизсмея. Целият ми кариерен път е преминал тук, вече 16 години. Преминал съмпрез всички нива, за да бъда тук днес. За да се стараем да променяме имиджа на Слънчев бряг, данадграждаме, да утвърждаваме курорта". Това заяви директорът надружеството, управляващо курорта - Златко Димитров на среща с медиите предиголямото откриване с участието на Лили Иванова тази вечер.

Примата на българската естрада ще гостува некъде да е, а в култовото заведение Bedroom. Макар и нестандартна сцена за този тип музика,заведението е част от популярния облик на курортното селище, аконцертът тази вечер представлява своеобразен "коктейл" от старото и новотов музикалната култура на Слънчев бряг.

"От 2014 година досега, ръстът нанощувките само в Слънчев бряг е 25%. 33% е ръстът на броя на пренощувалителица. Над 843 хил. души са почивали тук миналото лято. 49% е ръстът наприходите от нощувки само от курорта", коментира още министър Ангелкова.

Спадът, който ведомството прогнозираше за товалято на база предварителните записвания, се е стопил до около 1,5% за цялотоЧерноморие, посочи още Ангелкова. Компенсира и са развиващи се пазари катоВеликобритания 19%, Украйна 50%, Чехия 12% и др. Позитивната тенденция е, че сеувеличава престоят на туристите.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега