Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Слушаме най-известните любовни дуети на 14-и май в Операта

Слушаме най-известните любовни дуети на 14-и май в Операта

Световноизвестният тенор Калуди Калудов и съпругата му – сопраното Ана Дитри, излизат на сцената на Държавна опера – Бургас, за да докажат, че „Любовта е по-силна от всичко”. Концертът, който включва най-емблематичните романтични дуети, ще зарадва любителите на хубавата музика на 14 май, от 19:00 часа.

Световноизвестният тенор Калуди Калудов и съпругата му –сопраното  Ана Дитри,  излизат на сцената на Държавна опера – Бургас,за да докажат, че „Любовта е по-силна от всичко”. Концертът, който включва най-емблематичните романтични дуети,  ще зарадва любителите на хубавата музика на 14 май, от 19:00 часа.

Звезднотодуо ще се превъплъти в образите на  певицата Флориа  и художника МариоКаварадоси от „Тоска”, шивачката Мими и поета Родолфо от  „Бохеми”, кръвожадната принцеса и принц Калаф от „Турандот”, Дездемона и ревнивия  мавър от „Отело”, както  и в още много други. В концерта ще участва  оркестърът на Държавна опера – Бургас.Диригент  е Иван Кожухаров, аконцертмайстор Йордан Ковачев.Месец май обещава да предложи на бургазлии и най-завладяващотоот световната балетна класика, при това събрано в една вечер.  

В понеделник (11 май) прима балерините ГалинаКалчева, Веса Тонова, Марта Петкова и премиер балетистите Емил Йорданов иНикола Хаджитанев ще танцуват както никога досега. Те ще представят откъси исолистични изпълнения от произведенията: „Лебедово езеро”, „Една нощ в Париж”,„Есмералда”, „Дон Кихот”, „Корсар”, „Копелия” и „Покаяние”. Галина Калчева еприма балерина на Бургаската опера, а колегите й са едни от най-доказанитеимена на Софийска опера и балет. В концерта, който започва в 19:00 часа на 11май,  участие ще вземе и целият състав набалета на Бургаската опера.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега