Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Служебният кабинет - работлив, а не бъбрив

Служебният кабинет - работлив, а не бъбрив

„Вчера президентът Росен Плевнелиев се съгласи да ми остави привилегията аз да представя екипа си – работлив, а не бъбрив. Ще има комуникационна култура с медиите, но трябва да имаме време да работим”. Това заяви служебният премиер Марин Райков при встъпването в длъжност на екипа му в МС. Призван съм да оглавя един надпартиен кабинет, заяви още Райков при приемането на властта.

„Вчера президентът Росен Плевнелиев се съгласи да ми остави привилегията аз да представя екипа си – работлив, а не бъбрив. Ще има комуникационна култура с медиите, но трябва да имаме време да работим”. Това заяви служебният премиер Марин Райков при встъпването в длъжност на екипа му в МС. Призван съм да оглавя един надпартиен кабинет, заяви още  Райков при приемането на властта.  

„Вицепремиерите ще бъдат гръбнакът на това правителство. Когато се определят фондовете до 2020 г., всички трябва да бъдем единни”, каза Марин Райков. „Изборът на Петя Първанова е исторически. Първата жена, която получава този уникален професионален шанс в МВР”, заяви премиерът при представянето на първата дама-шеф на вътрешното министерство.  „Може да управляваме без парламент и собствен бюджет, но не може да управляваме без доверието на хората, вие, медиите, сте това, което една нация говори сама за себе си. Ако вие не ни помогнете, се страхувам, че това може да направи задачата ни още по-сложна”, каза още Марин Райков.

По думите му финансовият министър Калин Христов "ще бъде ключова фигура в това правителство". „Ние авантюри няма да предприемаме”, гарантира Райков.Той представи с по няколко думи екипа си от министри. Според него транспортният шеф Кристиян Кръстев "заема ключови позиции на изключително млада възраст", министърът на образованието проф. Николай Милошев е "изключително уважаван представител на академичната ни общност", спортният шеф Петър Стойчев "няма нужда от аргументация, той е просто шампион", а регионалният министър Роман Василев има "изключително тежка и сложна задача, по която трябва да бъдат направени много неща".

„Доц. д-р Тодор Тагарев, министър на отбраната, е един от най-модерните експерти в областта на въоръжените сили у нас. Владимир Пенев е министър на културата. Той беше най-добрият избор поради своя висок интелект, артистичен талант. Юлиян Попов, министър на околната среда и водите, е човек, когото познавам от доста време. Той идва от Лондон. Опитът му се простира далеч извън пределите на тясната специалност на това министерство. Асен Василев ще е министър на икономиката, енергетиката и туризма. Той е възпитаник на Харвард. Тясната му специалност е в областта на конкурентоспособността. Ще работим по темата за монополите изключително сериозно”, добави още Райков.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега