Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Служител на бензиностанция в Несебър спаси дете на година и половина

Служител на бензиностанция в Несебър спаси дете на година и половина

За благородната постъпка съобщи майката на момиченцето, която използва социалните мрежи, за да изкаже още веднъж лична благодарност

Служителка на бензиностанция в кв. Черно море спаси живота на малко детенце. За благородната постъпка съобщи майката на момиченцето, която използва социалните мрежи, за да изкаже още веднъж лична благодарност на  Донка Иванова за проявената светкавична реакция. 

Ето и разказа на майката на детето, публикуван в понеделник: "Добър ден! Ние сме от София и до вчера бяхме Ваши гости, в хотел, в кв. Черно море!Влизам в тази група, за да изкажа публична благодарност към Ваш местен жител! Дори това е малко!..Вчера, 25.07. - Неделя, напуснахме хотела, в който бяхме отседнали за няколко дни. Докато аз оправям сметките вътре, а съпруга ми намесва багажа в семейният ни автомобил на паркинга заедно с децата ни, дъщеричката ни, която е едва на 1.5г (скоро проходила) и която "уж" беше под зоркият поглед на тати, се откъсва от него и се запътва към пътното платно. Точно срещу хотела се намира, бензиностанция Петрол. Дели ги само едно главно пътно платно с луди шофьори. В този момент, служител на бензиностанцията, съзрял дъщеря ми, която вече е достигнала и стъпила на платното. Остава всички коли, които зарежда и се втурва, пресичайки и спирайки всички коли по платното, за да спаси живота на детето ми......

Чуват се само свистене на спирачки, но детето ми е живо и здраво в ръцете на тази жена, която в същото време беше разплакана и също толкова уплашена, колкото и детето ми!Разбира се, благодарих й лично, но и това е малко! Служителят се казва, Донка Иванова, поне това пишеше на табелката й! Благодаря Ви, Донка! Оставаме Ви задължени за цял живот! Бъдете живи и здрави и благословени цялото Ви семейство!Вие, рискувахте живота си, за този на детенцето ми! Прибрахме се живи и здрави от морето, благодарение на Вас!"

Самата Донка Иванова също коментира темата. "Наречете го, "майчин инстинкт"! Бъдете живи и здрави! Целувки на малката кукла, Ади. Мисля, че всеки на мое място, би постъпил така! Господ е с вас! Не спирайте да вярвате!"
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега