Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Снегът затвори част от "Тракия" и пътя през Петолъчката

Снегът затвори част от "Тракия" и пътя през Петолъчката

Изцяло са блокирани пътните артерии в областите Русе, Шумен, Слистра, Разград и Варна. Много затворени пътища има и в област Добрич.

Снегът затвори пътища в цялата страна. Изпълнявайки предварителния си план, АПИ и МВР затвориха участъка Карнобат - Бургас на АМ "Тракия", както и пътя към Бургас през петолъчката. Изцяло са блокирани пътните артерии в областите Русе, Шумен, Слистра, Разград и Варна. Много затворени пътища има и в област Добрич, предава БНТ.

Затворени за движение са проходите Върбишки, Златишки и Троянски. По другите проходи също има въведени различни ограничения. Движението на тежкотоварни автомобили е забранено в цялата страна.

Властите призоваха нашенци да не предприемат пътувания, ако не са крайно наложителни. Всички превозни средства трябва се движат изцяло подготвени за зимни условия и усложнена обстановка на пътя.

776 населени места по последни данни са без ток, като най-голям брой са в община Търговище - 197, следвана от община Добрич - 146 и Силистра - 103, съобщи министърът на енергетиката в оставка Теменужка Петкова. Екипи на електроразпределителните дружества са в пълна готовност да реагират за отстраняване на авариите.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега