Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Шофьор халоса с метална палка жена, пресичаща на червено със сина си

Шофьор халоса с метална палка жена, пресичаща на червено със сина си

Изнервен шофьор халоса по главата жена, със сина й пресичали неправилно, съобщават от полицията. Инцидентът стана днес по обяд. По пешеходната пътека, преминаваща през бул. «Стефан Стамболов» в условията на зелен светофарен сигнал, пресичала бургазлийка заедно с 14-годишния си син.

Изнервен шофьор халоса с метална палка жена пресичаща на червено със сина си, съобщават от полицията. Инцидентът стана днес по обяд. По пешеходната пътека, преминаваща през бул. «Стефан Стамболов» в условията на зелен светофарен сигнал, пресичала бургазлийка заедно с 14-годишния си син. Към края на пешеходната пътека сигнала на светофара се променя към червен, в резултат на което водачът на първия лек автомобил, спрял пред пешеходната пътека, влязъл в словестно пререкание с пресичащата пешеходка, чийто син вече бил на тротоара.

Устното спречкване продължило и в близост до павилионите за бързо хранене, където бургазлията паркирал автомобила си, като в момент на нараснало напрежение, извадил метална телескопична палка и се опитал да удари 14-годишния младеж. Майка му се противопоставила и била ударена с палката, като в този момент към спречкалите се, се намесили и други граждани, които нанесли няколко удара с юмрук на бургазлията.

Той паднал на земята и допълнително се наранил в областта на главата, като след получаване на медицинска помощ в МБАЛ – Бургас, е освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

Инцидентът е прекратен от цивилни полицейски служители от Районно управление «Полиция» - Несебър, които се прибирали към Бургас със служебен микробус. На мястото на спречкаването са дошли и униформени служители от Второ Районно управление «Полиция» - Бургас, които се отзовали на сигнал, подаден на тел. 112, но до пристигането им инцидента приключил.

На водачът на лекия автомобил е съставен акт по Наредба № 1 на Община Бургас във връзка с притежаването и използването на телескопичната палка, като по случая във Второ Районно управление «Полиция» - Бургас е образувано  и досъдебно производство за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега