Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Созопол открива Лято 2020 с Вениамин Димитров, Кристина Дончева и Пламен Бонев

Созопол открива Лято 2020 с Вениамин Димитров, Кристина Дончева и Пламен Бонев

Концертът ще се състои тази неделя в амфитеатър "Аполония" от 20:00 часа

Созопол ще открие официално Лято 2020 на 5.07 /неделя/ от 20:00ч. в Амфитеатър „Аполония“ с взривяващ концерт на младите таланти Вениамин Димитров, Кристина Дончева и Пламен Бонев, които бяха фаворити на публиката в шоуто „Гласът на България“.

През последната година Вениамин Димитров уверено си проправя път сред най-актуалните нови имена на българската поп сцена. След броени дни предстои пускането на третия му авторски сингъл и не е изненадващо, че талантливият бургазлия е номиниран в категория музикален дебют на годишните награди на БГ радио, които ще се проведат в Пловдив само ден преди официалното откриване на летния сезон в Созопол. Звездният балет на Вениамин на сцената ще бъдат красивите шампионки на България по спортни танци и носителки на титлата Мис България 2018 Теодора Мудева и подгласничката Мис България / II-ро място през 2017г./ Йовита Георгиева.

Кристина Дончева също остави ярка следа с неповторимия си глас в тазгодишния сезон на "Гласът на България". Талантливата певица е възпитаник на детски хор "Милка Стоева" при Младежки културен център - Бургас. 15-годишна се мести в София, за да учи в музикалното училище, а сега учи поп и джаз пеене.

Пламен Бонев пък е единственият певец в концерта, който не е бургазлия, а чирпанлия и се гордее с това, че е от града на Яворов. След повече от 10 години кариера в чужбина, той избра да се завърне в родината и то с летящ старт. Уникалният му рок тембър направи силно впечатление на треньорът му Иван Лечев, но с новия си летен хит "Ходи ми се на море", който ще представи за първи път на живо в Амфитеатър „Аполония“, Пламен ще докаже, че може да пее и латино.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега