Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Спасители от Сливен си проправят път към хижи, имало още блокирани хора

Спасители от Сливен си проправят път към хижи, имало още блокирани хора

Екипи на ОУ „Пожарна безопасност и защита на населението” от Сливен са на път към няколко планински хижи, където са блокирани хора. Спасителите пътуват натам с високопроходими автомобили, при необходимост ще се включи и верижна машина.

Екипи на ОУ „Пожарна безопасност и защита на населението” от Сливен са на път към няколко планински хижи, където са блокирани хора, съобщават от пресцентъра на МВР. Спасителите пътуват натам с високопроходими автомобили, при необходимост ще се включи и верижна машина. В хижи в местността ”Даулите” има четирима души, в хижата на ВиК – двама, в хижа "Стелит” - трима и в местността „Карандила” в хижа „Бяла мечка” петима.

В община Мъглиж, област Стара Загора, екипите работят с тежка техника, за да достигнат до селата Борущица и Селце. Отстраняват се паднали дървета и се проправя път през снежната покривка с дебелина до 70 сантиметра.

В област Бургас пожарникари, спасители и екипи от пътните служби осигуряват проходимостта на пътищата към селата Тракийци, Белеврен, Граничар и Богданово от община Средец и към Заимчево, Ясеново, Снежа и Речица.

Продължава премахването на  прекършени дървета и клони по пътя Троян-Кърнаре, на прохода Вратник между Велико Търново и Сливен. Там в местността „Табелите” до село Стара река има все още паднали големи дървета, които блокират пътя. Разчистват се паднали големи клони  и на прохода Шипка.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега