Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Спецакция на полицията в Бургас! Откриха голямо количество дрога, има задържани!

Спецакция на полицията в Бургас! Откриха голямо количество дрога, има задържани!

Криминално проявените мъже са стари познайници на служителите от Първо Районно управление - Бургас, които в началото на март отново извършиха претърсване в обитаваната от тях къща.

Двама задържани, голямо количество обработен и необработен “друсан чай”, както и мобилна лаборатория за производството на въпросния наркотик - това са резултатите от провежданата към момента специализирана полицейска операция. От полицията съобщиха, че акцията тече на територията на кв. “Победа”.

Криминално проявените мъже са стари познайници на служителите от Първо Районно управление - Бургас, които в началото на март отново извършиха претърсване в обитаваната от тях къща. Тогава в жилището на 48-годишния бургазлия, бяха намерени и иззети два стъклени буркана, съдържащи суха тревна маса с общо тегло около 250 грама, реагирала при направения полеви наркотест на амфетамин (друсан чай), а от първия етаж на къщата, обитаван от 26-годишния бургазлия, бе намерено и иззето бурканче с 15 грама друсан чай. Открити бяха монети, и книжни банкноти на обща стойност от 2 500 лева. 

viber-image-2024-05-20-16-32-15-249
Снимка: ОДМВР Бургас

viber-image-2024-05-20-16-31-29-334
Снимка: ОДМВР Бургас 

В хода на днешната спецакция са извършени проверки и на други три адреса в кв. “Победа”, като на един от тях са открити множество празни джъмпъри, течност за обработване на сухата тревна маса, представляваща основата на т.нар. “Друсан чай”, както и съоръжението за пръскането на тревната маса. Установени са и лица, закупили наркотични вещества от задържаните  за срок до 24 часа бургазлии, които са разпитани в качеството на свидетели. Работата по случаите продължава.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега