Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Спецоперация срещу наркопласьори край училищата в Бургаско

Спецоперация срещу наркопласьори край училищата в Бургаско

Във връзка с превенцията и полицейското противодействие на наркоразпространението в близост до учебните заведения, на територията на Бургаски регион е проведена специализирана полицейска операция, съобщават от полицията.

Във връзка с превенциятаи полицейското противодействие на наркоразпространението в близост до учебнитезаведения, на територията на Бургаски регион е проведена специализиранаполицейска операция, съобщават от полицията. Установени са следните случаи:

- на03.12.т.г. около 13.45 ч. в района пред бл. 13 на поморийската улица «Солна» доСОУ «Иван Вазов», служители от Районно управление – Поморие извършили проверкана 18-годишния Ю.С. от с. Гълъбец, общ.Поморие и 24-годишния Х.Я. от Поморие, като Ю.С. изхвърлил на земята топче,съдържащо марихуана. Младежът е задържан за срок от 24 часа. По случая еобразувано бързо полицейско производство.

-на 04.12.т.г. около 11.00 ч. в района на СОУ «Любен Каравелов» в Несебър, служители от Районно управление –Несебър извършили проверка на 27-годишния П.Н., криминално проявен от Русе,който не представил документ за самоличност. В квартирата му, разположена в общежитието към СОУ «Любен Каравелов», е намерен и иззет полиетиленов плик със зелена сухатревна маса / канабис/. П.Н. е задържан за срок от 24 часа. По случая еобразувано бързо полицейско производство.

- на 04.12.т.г. около 13.00 ч. в района наПрофесионалната гимназия по туризъм „Иван Вазов” в Слънчев бряг, служители отРайонно управление – Несебър извършили проверка на 28-годишния В.С., криминалнопроявен от Свиленград, като намерили и иззели полиетиленов плик  съсзелена суха тревна маса / канабис/. В.С. е задържан за срок от 24 часа. Послучая е образувано бързо полицейско производство.

-на 06.12.т.г. около 02.00 ч. в района на училище «Атанас Манчев» в Каблешково,служители от Районно управление - Поморие извършили проверка на 17-годишнияС.А. от с. Бата, като намерили и иззели полиетиленов плик с бяло прахообразновещество / метамфетамин/. По случая в Районно управление – Поморие е образуванобързо полицейско производство.

-на 06.12.т.г. около 16.30 ч. на ул. «Цар Самуил» вблизост до сградата на СОУ «Христо Ботев» в Айтос, служители от Районно управление – Айтос извършили проверка на л.а.«Мерцедес С 180», с бургаска регистрация, управляван от 19-годишния С.Д. отАйтос, с който се придвижвали и 18-годишната Е.М. и 17-годишния Д.Х., и дваматаот Айтос. В С.Д. е намерена и иззета полиетиленова торбичка, съдържаща сухазелена тревна маса / канабис/. По случая е образувано бързо полицейскопроизводство.

-на 09.12.т.г. около 22.00 ч. в с. Мъглен, общ. Айтос в района на училище «Христо Ботев», служители от Районно управление – Айтос извършилипроверка на 29-годишния М.Б. от Айтос, като намерили и иззели две топчета съссуха тревна маса / марихуана/. М.Б. е задържан за срок от 24 часа. По случая еобразувано бързо полицейско производство.

-на 10.12.т.г. около 15.00 ч. в к-с «Славейков» в близост до Началното базовоучилище, служители от Второ Районно управление – Бургас извършили проверка на17-годишния К.К. от Бургас, като намерили и иззели саморъчно свита цигара,съдържаща зелена суха тревна маса / канабис/. К.К. е задържан със заповед заполицейско задържане за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

-на 10.12.т.г. около 15.00 ч. служители от Районно управление – Помориеизвършили проверка на паркиран на ул. «Морска» в града врайона на училище «Христо Ботев», лекавтомобил «Ауди А 3», с бургаска регистрация, в купето на който били 19-годишния Л.Д. и 18-годишния Д.Д., и двамата от Поморие, като на предната дяснаседалка е открито топче, съдържащо суха тревна маса /канабис/. При извършенияличен обиск в Л.Д. са открити три топчета суха тревна маса /канабис/.Поморийците са задържани за срок от 24 часа. По случая е образувано бързополицейско производство.

-на 10.12.т.г. служители от Първо Районно управление – Бургас задържали в районана училище «Константин Фотинов» 17-годишния Г.П. от Бургас, като намерили ииззели десет топчета, съдържащи зелена суха тревна маса с общо тегло около 8,6грама / марихуана/. Г.П. е задържан със заповед за срок до 24 часа. По случая еобразувано бързо полицейско производство.

-на 10.12.т.г. около 17.00 ч. на бургаската улица «Цариградска» пред дом №23,служители от Второ Районно управление – Бургас задържали 17-годишния Н.Д. отБургас, като при извършен обиск в дома му, разположен на същата улица, санамерени и иззети: кутия, стъклен буркан, множество полиетиленови торби и 83найлонови пликчета, всички съдържащи зелена суха тревна маса / марихуана/ сприблизително общо тегло около 200 грама, както и две електронни везни. Н.Д. езадържан  за срок до 24 часа. По случая еобразувано бързо полицейско производство.           

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега