Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Спипаха 29-годишна да шофира след употреба на канабис, амфетамин и метамфетамин в Бургас

Спипаха 29-годишна да шофира след употреба на канабис, амфетамин и метамфетамин в Бургас

В други четири случая водачите на автомобили отказали да бъдат тествани за употреба на наркотици, като са санкционирани с глоба в размер на 2 000 лв. и отнемане на свидетелството за провоуправление за срок от 2 години.

При течащи проверки за шофиране на пътно превозно средство след употреба на наркотични вещества в Бургаско са установени 8 случая, съобщават от полицията. Водачите са на възраст от 19 до 37 години, като сред тях има и 29-годишна жена от Русе, управлявала след употреба на канабис, амфетамин и метамфетамин. По случаите са образувани бързи производства.

В други четири случая водачите на автомобили отказали да бъдат тествани за употреба на наркотици, като са санкционирани с глоба в размер на 2 000 лв. и отнемане на свидетелството за провоуправление за срок от 2 години.

За седмицата служителите от сектор „Пътна полиция” при ОДМВР –Бургас са провели специализирана полицейска операция по безопасност на движението, включваща няколко направления: спазване на изискванията за скоростен режим, съблюдаване на пътната маркировка от велосипедисти и пешеходци и отнемане предимството на пешеходци, пресичащи по пешеходни пътеки.

На територията на Бургас – град са констатирани 732 нарушения на скоростта. От тях в 4 случая превишената скорост е над 50 км./ч. - водачите са санкционирани с три месеца лишаване от правоуправление и парична глоба, следваща законовите указания за надвишената скорост. С глоба вразмер на 30 лв. са санкционирани осем велосипедисти, като две са основните нарушения, извършвани от тях: управление на велосипед без оборудване и преминаване през зони за пешеходци без велосипедиста да избутва велосипеда / най-вече ул. Александровска” и ул. „Богориди”/. За непреминаване на указаните за целта места за седмицата в Бургас са санкционирани 11 пешеходци, а един водач на автомобил е наказан за отнемане предимството на пешеходец.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега