Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Спипаха 31-годишен докато монтира скимиращо устройство на банкомат

Спипаха 31-годишен докато монтира скимиращо устройство на банкомат

Снощи в столичната полиция бил получен сигнал от двама охранители на банков офис на бул. „България”, че са задържали мъж, който опитвал да монтират скимиращо устройство на банкомат.

Снощи в столичната полиция бил получен сигнал от двама охранители на банков офис на бул. „България”, че са задържали мъж, който опитвал да монтират скимиращо устройство на банкомат.

Пред пристигналите служители на реда охранителите обяснили, че към 18.30 ч. забелязали двама съмнителни мъже, които в продължение на 2-3 минути се мотаели около банкомата на входа на офиса. При опита им да ги заловят единият оказал яростна съпротива и успял да се отскубне и да побегне. При схватката от джоба на непознатия изпаднал пластмасов елемент, зелен на цвят, който наподобявал четеца на банкомата.

Съучастникът му, който се придвижвал с патерици, предложил подкуп на охранителите, но номерът му не минал. В полицейското управление е установена самоличността му - Р.М. /31 г./ от София. В хода на огледа полицейските служители открили на няколко метра от банкомата пластмасова част и ел.платка-четец, а в тревната площ - ключове от автомобил, които Р.М. успял да изхвърли. 

Установена била и колата, с която двамата се придвижвали - „Пежо 406” . В нея те открили черна платнена чанта с операционни бележки. Криминалистите изяснили, че автомобилът бил оставен за продаване в автокъща в кв. „Горубляне”. Р.М. се познавал със собственика на къщата и му я поискал за час, за да свърши належаща работа. Прегледани са записите от видеокамерите, на които ясно се виждало пристигането на извършителите с пежото, техните действия върху банкомата, както и свадата с охранителите.

Назначена е видеотехническа експертиза.Р.М. регистриран за умишлено убийство, възпрепятстване на орган на властта, поправки по идентификационните номера на рама на автомобил и други престъпления, е задържан в полицията за 24 часа. По случая се води досъдебно производство. Разследващият екип работи по установяването и задържането на съучастника му.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега