Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Спипаха бургазлийка за сводничество

Клиентите получавали "приятни преживявания" и "секс със строга господарка"
Спипаха бургазлийка за сводничество

Възрастна бургазлийка е обвинена в трафик на хора и предоставяне на апартамент за развратни цели, предадоха от пресцентъра на МВР. Според информацията, жената е склонила и предоставила за платени секс-услуги общо девет момичета от март 2013 до сега. „Служителките й“ били на възраст между 18 и 30 години, от Бургас.

Възрастна бургазлийка еобвинена в трафик на хора и предоставяне на апартамент за развратни цели,предадоха от пресцентъра на МВР. Според информацията, жената е склонила ипредоставила за платени секс-услуги общо девет момичета от март 2013 до сега.„Служителките й“ били на възраст между 18 и 30 години, от Бургас.

Момичетата се отзовавалипо обяви, публикувани в интернет и бургаски вестници. В тях се обещавали „приятнипреживявания“, „секс със строга господарка“, „руса медицинска сестра, сбъдващавсички желания“ и т.н. За стандартен секс „труженичките“ вземали от 70 до 100лв. на час, в зависимост от клиента и услугите. Секс за цяла нощ струвал 400лв., а цената на еротични преживявания със садо-мазохистичен привкус сеопределяла по договорка.

В резултат наполицейските действия на служители от сектор „Криминална полиция“ еконстатирано, че освен „секс-квартирата“, разположена в бл. 294 в к-с „МеденРудник“, за уговорки и изживявания с клиенти е ползвано и кафене в к-с «МеденРудник». Освен това, момичета са отвозвани и по адреси на клиенти.При извършенобиск на апартамента, дома на обвинената, както и ползваното кафене са намерении иззети помощни материали и еротични атрибути (камшици, белезници, еротичнииграчки и др.).

Иззети са веществени доказателства, установени и разпитани сасвидетели и клиенти.59-годишната бургазлийкае задържана за срок от 72часа. Работата по случая продължава от служители насектор „Криминална полиция“ и Четвърто РПУ. Според текстовете на Наказателния кодекс е предвидено наказание от три додесет години лишаване от свобода и глоба от 10 000 до 20 000 лв. за набиране итранспортиране на лица, с цел развратни действия.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега