Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Спипаха двама младежи, разбивали коли в "Меден рудник"

Спипаха двама младежи, разбивали коли в "Меден рудник"

Полицията задържа двама младежи - на 17 и 18 години, за които е констатирано, че са извършители на няколко кражби в "Меден рудник".

Полицията задържа двама младежи - на 17 и 18 години, за които е констатирано, че са извършители на няколко кражби в "Меден рудник". Момчетата разбили няколко автомобила в квартала и прибрали авто CD Player-и, инструменти и други. Задържаните са криминално проявени и осъждани.

По данни на полицията, задържаните младежи са извършители на общо четири кражби:

- кражбана авто CD Player, осъщественана 29-и май т.г. от лек автомобил "Опел Корса" в ж.к. "Меден рудник"; вещтае продена на трето лице, откъдето е иззета.

-кражба от л.а. "Сеат Кордоба", паркиран в ж.к. "Меден рудник", извършена на08-и юни т.г. чрез отключване с подбран или подправен ключ, като са отнети: инструменти,три рибарски въдици и авто CD Player; вещите са продадени на няколко лица от комплекса, от които саиззети допълнително с протоколи.

- кражбана авто CD Player, осъщественаот лек автомобил "Опел Астра", паркиран в ж.к."Меден рудник"; вещта е продадена на 27годишен бургазлия, от когото е иззета.

- кражбана авто CD Player, осъщественаот лек автомобил "Мерцедес", паркиран в ж.к."Меден рудник"; вещта е продена на третолице, откъдето е иззета.

Работатапо случаите продължава. Междувременно става ясно, че 17-годишното момче е отговорно и за грабеж спрямо 35-годишна бургазлийка. Младежът взел от нея златен синджир на 13-и юни т.г. Крадецът нападнал жената в парк "Изгрев". Придружавал го и 19-годишен приятел.  

Извършениса процесуално-следствени действия за документиране на съпричастността налицата към престъпното деяние. Работата по случая продължава.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега