Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Спипаха двама варненци за серия домови кражби в Бургас

Спипаха двама варненци за серия домови кражби в Бургас

Чрез специални инструменти счупвали патрона на ключалките, след което се насочвали към ценни вещи и парични суми. Сред задигнатите вещи са лаптопи, малки телевизори, мобилни телефони, дигитални фотоапарати, златни накити, пари и др.

Двама криминално проявени мъже от Варна са задържани  от служители на отдел „Криминална полиция” и „Специализиранитеполицейски сили” при ОДМВР – Бургас за извършени множество домови кражби от територията на Бургас – град. Единият от тях е на 31, а другият на 55 години. До момента са установени пет случая на взломни кражби от апартаменти, разположени, както в централната градска част, така и в комплекс „Изгрев”. 

Мъжете, с богато криминално минало и множество присъди за кражби, подбирали на случаен принцип апартаменти, чиито обитатели били навън или по работа. Чрез специални инструменти счупвали патрона на ключалките, след което се насочвали към ценни вещи и парични суми. Сред задигнатите вещи са лаптопи, малки телевизори, мобилни телефони, дигитални фотоапарати, златни накити, пари и др.

Двамата варненци са задържани непосредствено след извършване на поредната кражба. В тях са намерени откраднатите вещи, както и множество инструменти, служещи им за извършване на кражбите. Двамата са задържани за  срок от 24 часа.Работата по цялостно документиране на престъпната им дейност продължава. По случаите са образувани досъдебни производства.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега