Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Спипаха надрусан автоджамбаз, избягал от домашен арест

Спипаха надрусан автоджамбаз, избягал от домашен арест

Служители от 2-ро РПУ Бургас спипаха надрусан автокрадец, за когото се оказа, че е нарушил мярка „домашен арест“, наложена му по въоражен грабеж на автобус в с. Равда, съобщават от пресцентъра на МВР. При задържането му, тестът с дрегер показал наличие на амфетамини и метамфетамини в кръвта му. Мъжът е задържан за срок от 24 часа, след което е приведен в бургаския затвор за изтърпяване на присъдата, наложена от Несебърския районен съд.

Служители от 2-ро РПУ Бургасспипаха надрусан автокрадец, за когото се оказа, че е нарушил мярка „домашенарест“, наложена му по въоражен грабеж на автобус в с. Равда, съобщават отпресцентъра на МВР. При задържането му, тестът с дрегер показал наличие наамфетамини и метамфетамини в кръвта му. Мъжът е задържан за срок от 24 часа,след което е приведен в бургаския затвор за изтърпяване на присъдата, наложенаот Несебърския районен съд.

Автомобилът бил откраднат отрайона на ресторант „Сънрайз“ (с. Равда) във времето от 12.04 до 14.04 т.г.34-годишният извършител присвоил колата, след като избягал от „домашен арест“.Мярката заместила ефективната му присъда „лишаване от свобода“, наложена отНесебърския районен съд.

Наказанието автокрадецът получилза въоражен грабез на автобус, извършен на спирка в с. Равда. Престъпникътнасочил оръжие към 62-годишния шофьор, като го заставил да изключи двигателя иосветлението на автобуса. След това се обърнал към 27-годишната кондукторка, откоято взел дневния оборот от 350 лв.

Водачът на автобуса не изгубил присъствие на духа, използвалмомента, в който нападателя бил обърнат към кондукторката и избил оръжието отръката му. С помощта на пътниците от автобуса, го повалил на пода и гообезвредил.

Полицаите открили и иззели отнего газов пистолет «Enser-Sportwaffen», кал. 9 мм., с пълнител безбоеприпаси, като по случая е обарзувано бързо полицейско производство,приключило с присъда на Несебърския районен съд.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега