Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Спипаха трима от престъпната "фауна" на Бургас

"Мечо", "Игуаната" и "Ламята" духнали без да платят на бензиностанция
Спипаха трима от престъпната "фауна" на Бургас

Бургаската полиция спипа "Мечо", "Игуаната" и "Ламята", заредили горива за 152 лева, но изчезнали без да платят, съобщават от полицията.

Бургаската полиция спипа "Мечо", "Игуаната" и "Ламята", заредили горива за 152 лева, но изчезнали без да платят, съобщават от полицията. Снощи около 22.00 ч. на бензиностанция ШЕЛ в кв. Победа за зареждане спрял л.а. "Ауди А 3", с бургаски регистрационни табели. Мъжът, управляващ автомобила, заредил газ и бензин за сумата от 152 лв., като без да заплати отпътувал в неизвестна посока.

Петнадесет минути по-късно автомобила е засечен в Централна градска част от служители на Първо Районно управление Полиция - Бургас, като своевременно е спрян – констатирано е, че Аудито е управлявано от криминално проявения за кражби А.Ф., 27- годишен от Бургас, по прякор "Мечо".

Регистрационните табели на Аудито по време на зареждането от бензиностанцията са били недействителни, тъй като малко по-рано са били откраднати от друг лек автомобил и монтирани за да заблудят служителите в бензиностанцията.

С автомобила са се придвижвали и криминално проявените: Р.Г., 24-годишен от Средец и Д.С., 23-годишен от с. Дебелт, по прякори съответно "Игуана" и "Ламята" / същите са част от групата, извършвала въоръжените грабежи на магазини в Централната градска част и на бензиностанции в Бургас, Сливен и Поморие през септември 2010 година/.

Припомняме, че Р.Г. и Д.С. в съучастие с 21-годишния И.Г. - "Шливата" бяха задържани от служители на ОДМВР – Бургас, като делото им за 14-те случая на въоръжени грабежи в момента е в съдебна фаза. Впредвид правната сложност на случаите обаче, срокът на едногодишното им задържане в следствения арест е изтекъл, поради което мъжете отново са на свобода.

При извършеното претърсване на л.а. "Ауди" е открит газов пистолет, за който "Мечо" заявил, че е закупен от бургаски магазин. В момента се извършват оперативно-издирвателни мероприятия с цел установяване съпричастността на лицата към извършването на други престъпления на територията на Бургас и страната. Тримата мъже са задържани в Първо Районно управление "Полиция" - Бургас за срок от едно денонощие, като предстои извършването на серия от процесуално-следствени мероприятия за установяване на цялостната им престъпна дейност.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега