Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

SPIRIT of Burgas ще е на 27 и 28 юли

SPIRIT of Burgas ще е на 27 и 28 юли

Шестото издание на най-мащабното и горещо музикално събитие в България - SPIRIT of Burgas - ще се проведе на 27 и 28 юли. И тази година фестивалът ще предложи на всички меломани неустоима музикална програма, а лазурният бряг на Бургас ще посрещне едни от най-известните и любими артисти и банди.

Шестото издание на най-мащабното и горещо музикално събитие в България - SPIRIT of Burgas - ще се проведе на 27 и 28 юли. И тази година фестивалът ще предложи на всички меломани неустоима музикална програма, а лазурният бряг на Бургас ще посрещне едни от най-известните и любими артисти и банди.

Освен музикално пиршество, организаторите готвят и куп изненади - повече забавления, разрешени морски бани под съпровода на любимата песен и почти 48-часова безспирна фиеста. Фестивалът ще посреща фенове още в 17:00 часа следобед, а сцените ще дърпат щепсела чак на изгрев слънце.

За втора поредна година SPIRIT of Burgas доверява денс сцената на най-добрите познавачи в областта - Ялта, и ще си партнира с най-големия фестивал за електронна музика в България SOLAR. Solar Dance Arena ще представи едни от най-големите звезди от електронната сцена, като ще стартира още на 26 юли, петък, и ще приключи в неделя, 28-ми. "Решението да преместим фестивалните дати с една седмица не е случайно - разказва Стефан Еленков, Изпълнителен директор на SPIRIT of Burgas.

Тази промяна стана необходима, за да попаднем времево в тур-датите на групите и артистите, които искаме да поканим, а и нашите фенове пожелаха да видят на тазгодишното издание на фестивала. Не беше лесно да се откажем от любимия ни на всички месец август, но все пак предпочетохме да не правим компромис с програмата и да не разочароваме нашите верни почитатели."

Първите хедлайнери ще бъдат обявени още в средата на март, когато ще стартира и ранната продажба на билети. Още от първото издание на SPIRIT of Burgas през 2008 г. Община Бургас е съорганизатор на фестивала, който се провежда под патронажа на кмета Димитър Николов.

Досега, през петгодишната му история, гости на SPIRIT of Burgas бяха Korn, Busta Rhymes, Gentleman, Dubfire, Tinie Tempah, Armin Van Buuren, Chase & Status Live, Dynamite, Richie Hawtin, SUM 41, Mark Knight, Moby, Faith No More, The Prodigy, Skunk Anansie, Fun Lovin' Criminals, Leftfield, DJ Shadow, Unkle Live, Suicidal Tendencies, Deftones, Asian Dub Foundation, Onyx, Gorillaz Sound System, Skindred, Gotan Project, Clawfinger, The Sisters of Mercy, Kosheen, Bonobo, Alien Industry, The Revenge Project, De Phazz, Dreadzone, Apollo 440, Grandmaster Flash, Andy C and MC GQ, Shy FX, Mark Foggo, Amplifier и много други.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега