Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Състоянието на малкия Митко се влошава, СПЕШНО се нуждае от стредства за лечение

Състоянието на малкия Митко се влошава, СПЕШНО се нуждае от стредства за лечение

Състоянието на детето се влошава от ден на ден и поради риск за живота му, е изолирано в стерилна стая. Близките му молят всеки, който има възможност да помогне, за да може Митко да напусне болничната стая и да се върне на детската площадка, където е неговото място.

5-годишният Митко от Ямбол има спешна нужда от нашата помощ. Семейството на детето, борещо се с две тежки диагнози - лимфобластна левкемия и остра миелоидна левкемия, този път има две седмици да събере сумата от 700 000 лева, за да се извърши незабавна втора хаплоидентична трансплантация. Спешността на случая изисква незабавна интервенция, а донор ще бъде неговата майка. 

Състоянието на детето се влошава от ден на ден и поради риск за живота му, е изолирано в стерилна стая. Близките му молят всеки, който има възможност да помогне, за да може Митко да напусне болничната стая и да се върне на детската площадка, където е неговото място.

„Здравейте, мили хора и дарители! Казваме се Катя и съм майка на 5-годишния Митко. Ще ви разкажа историята му със сълзи в майчинските ми очи и треперещи ръце. Търся помощ от вас...за да живее детето ми.Митко се разболя от лимфобластна левкемия за първи път на 2г 10 м. Последва успешно лечение (благодарение на вас) и последваща поддържаща терапия у дома в хода, на която поради ниски тромбоцити лекарите откриват втора болест - остра миелоидна левкемия! Започнахме се тежка химиотерапия и Митко успешно бе вкаран в ремисия и се подготвя за трансплантация в Израел.Пристигнахме в Израел през месец Април и се започна търсене на донор, което отне много време, но не се намери подходящ и лекарите взеха решение да се направи хаплоидентична трансплантация като донор бе баща му.В хода на чакане да се усвоят донорските клетки се появи хемофагоцитоза, която не можа да се овладее и вече не са останали почти никави клетки от донорските!Поради риск за живота на детето, което вече повече от месец е със нулеви показатели изолирано в стерилна стая и спешността на случая, трябва НЕЗАБАВНО да се направи втора хаплоидентична трансплантация като този път донор ще е майката. Имунитета на Митко е свален до нулата и той не може да функционира извън стерилната стая. Нямаме финансовата възможност да платим втора трансплантация и Ви молим за помощ.....срока ни е БУКВАЛНО 2 седмици. Моля Ви, скъпи хора, помогнете на сина ми да живее", написа майката в социалната мрежа "Фейсбук".ю

Всеки, който желае може да дари по следните начини:

PayPal:kararadev-dmtr@abv.bg

Дарителска сметка на семейството в Уникредит:
BG42 UNCR 7000 1524 6654 90
BIC: UNCRBGSF
ТИТУЛЯР: ДИМИТЪР ДИМИТРОВ КАРАРАДЕВ (дете)

Лична сметка на семейството в ОББ:
BG46 UBBS 8002 1056 0316 40
BIC: UBBSBGSF
ТИТУЛЯР: КАТЯ ИВОВА ИВАНОВА (майка)
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега