Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Станимир Апостолов е новият заместник-кмет по „Финанси, бюджет и икономика“

Станимир Апостолов е новият заместник-кмет по „Финанси, бюджет и икономика“

Той ще отговаря за ресора „Финанси, бюджет и икономика“, заемайки мястото на Красимир Стойчев, който поема по друг професионален път

Със заповед на кмета на Бургас Димитър Николов за негов заместник е определен Станимир Апостолов- досегашен зам. председател на Общински съвет Бургас, областен координатор на партия КОД и регионален представител на Съюза за стопанска инициатива. Той ще отговаря за ресора „Финанси, бюджет и икономика“, заемайки мястото на Красимир Стойчев, който поема по друг професионален път. 

Кметът Николов изказва благодарности за дългогодишния труд на Красимир Стойчев, за професионализма и добрата му работа през годините. Той е част от екипа на кмета Николов от първия му мандат.  

Станимир Апостолов е икономист по счетоводна, финансова и контролна дейност и магистър по киберсигурност. Владее английски и руски език. Работи в сферата на счетоводство, анализ и контрол. Бил е директор на Бургаски корпоративен център, Регионален Директор на Генерална агенция Бургас /Югоизточна България/, директор на Генерална агенция Бургас и банков счетоводител в ТБ „Балканбанк” АД. 

От 2015 г. досега Станимир Апостолов е бил още зам.-председател на Общински съвет Бургас, зам.-председател на ПК „Бюджет и финанси“ към Общински съвет Бургас, член на ПК „Правни въпроси“, член на ПК „Спорт и младежки дейности“, председател на училищното настоятелство на ОУ „Александър Георгиев – Коджакафалията“ и председател на Инициативен комитет за честване на 100 години „Черноморец Бургас“. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега