Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Станишев: Странджа няма да се превърне в Слънчев бряг

Станишев: Странджа няма да се превърне в Слънчев бряг

Днешната окупация на СУ вече е окупация на знанието. Това заяви пред журналисти в Бургас лидерът на БСП Сергей Станишев, помолен за коментар. „Аз съм убеден, че ако попитате мнозинството от студенти, те искат да си издържат изпитите, да учат, да имат перспектива в живота. Част от исканията, които видях в медиите, са нелепи и не са обърнати към правителството или към парламента, защото ако говорим за Царево - става въпрос за решение на съда.

Днешната окупация на СУ вече е окупация на знанието. Това заяви пред журналистив Бургас лидерът на БСП Сергей Станишев, помолен за коментар. „Аз съм убеден,че ако попитате мнозинството от студенти, те искат да си издържат изпитите, даучат, да имат перспектива в живота. Част от исканията, които видях в медиите,са нелепи и не са обърнати към правителството или към парламента, защото акоговорим за Царево - става въпрос за решение на съда.

Аз като лидер на БСПзаявих много ясна позиция по тази тема, защото знам, че тук, в Бургас, това еважна тема. Не само в Бургас, тя е важна за България, защото Странджа ебогатство за цялата ни страна“, категоричен бе Станишев. По думите муПГ на КБ поиска да има ясна позиция, която да е експертна и аргументирана - отМОСВ и МРРБ и всички институции, които имат отношение, за да се гарантира, чеСтранджа няма да се превърне в това, което се е превърнал Слънчев бряг,например.

Преди да влезе в залата на бургаския драматичен театър "Адриана Будевска", където днес се провежда общинска конференцияна БСП, Сергей Станишев бе посрещнат от десетина протестиращи с плакати и викове "Оставка" и "Мафия".

Станишев днес участва в общинската конференция на БСП в Бургас. По време на форума ще бъде направен анализ на националното значение на изборите за Европейски парламент и на работата на представителите на БСП в ЕП.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега