Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Станков: Гласувам за спазените обещания! Време е да се прекратят експериментите в държавата /Видео/

Станков: Гласувам за спазените обещания! Време е да се прекратят експериментите в държавата /Видео/

По думите му хората не трябва да си мислят за инфлацията, а за перспективите, които са пред държавата.

Най-важното, за което ще гласувам днес, е връщането на нормалността в живота на хората, в държавата и предвидимостта! Това коментира водачът на бургаската листа на ГЕРБ-СДС Жечо Станков, минути преди да упражни правото си на глас в ПМГ. 

По думите му хората не трябва да си мислят за инфлацията, а за перспективите, които са пред държавата. "Винаги съм казвал, че политиците на първо място трябва да спазват обещанията си. Днес гласувам за спазените обещания, за перспективата, защото всеки един политик трябва да действа точно така, както биха действали избирателите, които му възлагат задачите", коментира Станков.

По отношение на евроизборите той е категоричен, че много често се подценява ролята на ЕП. "Преди да се случи нещо в България като европейска политика - дали ще развиваме здравеопазване, образование, социалната политика, енергетиката... основите се поставят в Европа. Там се поставя първиното законодателство, което ние като държава членка интегрираме в нашето законодателство. Изключително важно е да изпратим кадърни хора с опит, за да могат те да движат българския интерес", категоричен е Станков.

Според него е време да се прекратят експериментите в държавата. "Трябва хора с опит да застанат начело на държавата, с политическа отговорност, които да доведат започнатото до край и съответно да изпълнят поетите ангажименти. Бургас трябва да продължи да бъде приоритетен район за правителството", заяви още водачът на листата на ГЕРБ-СДС във 2-ри МИР.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега