Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Стартира кампанията „Спорт за всяко бургаско дете“

Стартира кампанията „Спорт за всяко бургаско дете“

Децата се забавляваха и състезаваха в различни дисциплини, за което разбира се получиха много награди и грамоти!

Кампанията „Спорт за всяко бургаско дете“ стартира с много игри, усмивки и настроение в двора на СУ "Кирил и Методий" днес. В присъствието на организаторите от Utopia Garden и GOTi - Family & Kitchen и представители на Община Бургас и РИО Бургас, децата се забавляваха и състезаваха в различни дисциплини, за което разбира се получиха много награди и грамоти! 


Снимка: Facebook / СПОРТ за всяко Бургаско дете

„Община Бургас съдейства за това, като нашата роля е да осигуряваме площадки, зали, физкултурни салони. Това ни е приоритет. Благодарим на всички ръководители, учители, които ни съдействат и най-вече на знаковите лица от спорта, защото те дават личен пример“, каза кметът Николов.

„Това е инициатива, чрез която да накараме повече деца да бъдат активни, да видят, че спортът не винаги е задължително да води до високо спортно майсторство, а и в игрите можем да бъдем активни и да представим различни видове спорт под формата на забава, да изразходим калории и да помогнем на децата за тяхната физическа форма“, каза Кирил Танев, който е един от лекторите на праграмата.


Снимка: Facebook / СПОРТ за всяко Бургаско дете

„За мен най-важно е децата още от тази възраст да разберат, че спортът е важен, здраве, начин на живот, той трябва да бъде забавление за всяко едно от тях. В съвременния начин на живот е особено важно всяко едно дете да отделя време за физическа активност поне по един час на ден.“, каза и Цанко Цанков – шампион по плуване, който се превърна в един от символите на спорта в Бургас.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега