Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Стефан Илчев стартира първото си национално турне от Бургас

Стефан Илчев стартира първото си национално турне от Бургас

На 23 юни певецът ще бъде на живо пред публиката във Варна, а още на следващия ден ще изнесе концерт във Велико Търново.

Първите самостоятелни концерти на талантливия бургаски изпълнител Стефан Илчев вече имат своите дати.Дългоочакваното национално турне на един от най-големите български гласове е с начална точка Бургас. Събитието ще се състои на 20 юни в Летния театър, а билетите вече са в продажба. Всеки, който иска навреме да се сдобие с ценните пропуски, може да ги намери на касите на EasyPay или на този линк

Музикантът, които от известно време не живее в България, ще се завърне специално, за да изнесе поредица от концерти в големите областни градове. Победителят от седмия сезон на най-гледания формат за имитации в родния ефир ще покаже пред почитателите си своята безгранична любов към музиката, професионално точни изпълнения, поднесени атрактивно и модерно - едно музикално преживяване съобразено със световните музикални стандарти.

„Сега му дойде времето. Тази крачка е много важна за мен, дълго време събирах кураж, за да представя музиката, която правя по най-добрия начин.”, споделя дуетната половинка на Тони Димитрова.

На 23 юни певецът ще бъде на живо пред публиката във Варна, а още на следващия ден ще изнесе концерт във Велико Търново. Стара Загора ще посрещне изпълнителя на 27 юни.След лятната ваканция следват концертите в Пловдив – на 17 септември в Античен театър, и в София – на 7 октомври в зала 1 на НДК.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега