Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Стефан Янев: Опитват да демотивират гражданите да гласуват

Стефан Янев: Опитват да демотивират гражданите да гласуват

Премиерът гарантира, че служебният кабинет е предприел всички действия, за да гарантира свободата, прозрачността и честността на вота.

Твърденията, че има нередности в подготовката на изборите, са спекулации. Това каза в началото на правителственото заседание служебният министър председател Стефан Янев. „Тяхната цел е да дискредитират изборите в предварителен порядък и да поставят под съмнение легитимността и автентичността на изборния резултат. Основната цел на тези внушения е българските граждани да бъдат демотивирани да гласуват в изборния ден“, добави той.

Янев гарантира, че служебният кабинет е предприел всички действия, за да гарантира свободата, прозрачността и честността на вота. „Няма място за притеснение, че има нещо нередно в подготовката на изборите. Българските граждани ще могат да гласуват спокойно, свободно и без притеснение“, увери той. Премиерът обърна внимание, че очакванията към политическите партии са да генерират идеи, да са ангажирани с подготовката и разработването на управленски политики, а не с активни мероприятия, целящи да дискредитират основни демократични процеси и процедури. „Българската политика се нуждае от възраждане, смислена промяна и почтени хора, които да работят за Родината си“, подчерта той.

Стефан Янев призова българите да са активни и да упражнят правото си на глас на изборите в неделя. „Това е изключително важно, защото изборите са основата на демократичния процес. Механизмът, който реално ни дава възможност да влияем върху процеса по вземане на решения по отношение на това кой, как да управлява и какви политики да бъдат прилагани впоследствие. Трябва да сме активни, отговорни и съзнателни, когато участваме в електоралния процес. Възползвайки се от правото си на избор, утвърждаваме демокрацията и гласуваме за нея“, подчерта той.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега