Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Стоичков - нашият почетен консул в Барселона?

Стоичков - нашият почетен консул в Барселона?

"Поканил съм Христо Стоичков за наш почетен консул в Барселона, защото там той е Господ. Той е приел. Предстои външно министерство да направи процедурата", обяви премиерът Бойко Борисов в предаване по ТВ7.

"Поканил съм Христо Стоичков за наш почетен консул в Барселона, защото там той е Господ. Той е приел. Предстои външно министерство да направи процедурата", обяви премиерът Бойко Борисов в предаване по ТВ7. Стоичков ще има новия пост след месец, месец и половина, посочи премиерът и добави: „Той е направил много и продължава да прави за България".

Борисов отново каза, че кандидат-президентът на ГЕРБ ще бъде обявен през юни-юли. Не виждам основание да оставя най-отговорния пост в държавата, който носи най-много негативи, каза премиерът на въпрос за възможността да се кандидатира на предстоящите президентски избори. Като основен свой приоритет, Борисов посочи стремежа на България да излезе по-бързо от кризата.

Премиерът коментира, че няма как доверието към ГЕРБ да не спада, защото това било обективно. „Всеки ден е ден за национална гордост за България", подчерта по повод 3-ти март премиерът Бойко Борисов. Нека в този свят ден се поклоним пред тези, които са направили възможно освобождението, призова премиерът и добави, че не можем да забравим и хилядите воини от други държави, които са помогнали и са дали живота си.

Той коментира, че българският народ има емоционална признателност към Русия, за освобождението си, но във всеки друг план е абсолютно независима от нея. Според премиера, руската страна няма право да се сърди, когато на България не са изгодни конкретни нефтопроводи и газопроводи, както и други подобни проекти. По-демократично управление от нашето не е имало, каза премиерът Борисов. Според него критиките на опозицията се дължат само на факта, че тези хора трябва да излезнат и да кажат нещо.

Той отново повтори, че България е с най-ниските данъци в Европа, освен това не са били намалени пенсиите и заплатите. Борисов очерта два възможни варианта - да вдигне доходите, с което да фалира държавата, или да стиска докрай и да направи магистралите. Премиерът каза още, че се гордее с постигнатото до момента.

 

Източник: ИА "КРОСС"

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега