Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Стотици бургазлии посрещнаха 2012-а на "Тройката"

Стотици бургазлии посрещнаха 2012-а на "Тройката"

Последната бургаска вечер на 2011 година беше дъждовна. Въпреки това площад „Тройката” се напълни. Бургазлии пак показаха, че обичат града си и да са заедно по празниците.

Последната бургаска вечер на 2011 година беше дъждовна. Въпреки това площад „Тройката” се напълни. Бургазлии пак показаха, че обичат града си и да са заедно по празниците. Старата година беше изпратена с концерт, организиран от Община Бургас, в който участваха най-актуалните артисти от музикалната ни сцена.

С много настроение, макар и пред трийсетина човека, първи започнаха Рафи и група FOUR. После за 15 минути публиката стана няколкостотин души и продължи да расте до полунощ. Водещ беше Део – перманентно усмихнат и облечен в тениска „Аз обичам Бургас”.

Той дори изпя няколко песни, едната в дует с Поли Генова, която се появи изненадващо на площада. Впоследствие се оказа, че е поканена от Рафи да посрещне новата година в родния му град. На сцената се раздадоха още група Ъпсурт с балет Нова, Иво Папазов - Ибряма и оркестър "Тракия".

По традиция в последните секунди на 2011-та шампанското отвори кметът Димитър Николов. Заедно със зам.-министъра на МОСВ Ивелина Василева и зам.-кмета на Бургас Йорданка Ананиева, той пожела на съгражданите си здраве и много успехи. Първите хора, с които кметът се срещна през новата година, бяха нощуващите в новия приют за бездомни. Той ги посети веднага след празничното хоро.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега