Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

СТРАНД Бургас отваря врати на 29 юни

СТРАНД Бургас отваря врати на 29 юни

Официалното откриване на СТРАНД Бургас, първият лайфстайл център на открито в България, ще бъде на 29 юни 2013 г. в 10 часа.

Официалното откриване на СТРАНД Бургас, първият лайфстайл центърна открито в България, ще бъде на 29 юни2013 г. в 10 часа."Вдъхновен от атмосферата на традиционната главна улица, СТРАНД позволява напосетителите си да се разхождат на открито, да дишат свеж въздух и да прекаратсвободното си време пълноценно като предлага богат избор от магазини,развлечения, места за прекарване на свободното време и заведения за хранене", посочват в съобщение до медиите от фирмата инвеститор ZBS.

Поредица от приятни изненади и забавления очакват гостите на СТРАНД още впървия ден на откриването, съобщават в аванс от ZBS. СТРАНД разполага с 10 000 м² площ предназначена за развлеченияи заведения за хранене, което го прави най-големият комплекс за забавлениев региона. 3 500 м² от тази площ са заети от първата по рода си Ресторантскааркада, която е обособена на втория етаж на СТРАНД и включва пет тематични ресторанта, средкоито пица-ресторант Дон Домат, италиански ресторант Incanto, арт бар Винополис, ресторант с българска кухня Shish&Co, рибен ресторант, четиризаведения за бързо хранене, кафене и сладкарница.

Всяко заведение има собственатераса и гледка към търговската улица на СТРАНД. В СТРАНД щеотворят врати магазините на 20 световнимодни марки, които за първи път стъпват в Бургас, а за някои от тях това щебъде първият им магазин в България. Съвсем скоро имената на марките ще бъдатофициално обявени.

СТРАНД ще забавлява гостите си с невиждани досега в България артистичнооформени градини, галерия с графити, интерактивен дигитален под, площад засъбития eSquare, на който ще бъдеразположен най-големият външен екран на открито в България.За най-малките посетители на СТРАНД епредназначен детският център, който е разположен на 1200 м2 ипредлага разнообразни дейности и забавления в зависимост от възрастта им. Тукще се помещава най-голямата детска джунгла в България, достигаща височина от 7м, както и лего стая, зона за ролеви игри и парти зона. За децата епредназначена и спортната зала в СТРАНД, която е идеална за спортни тренировкии турнири, а тийнейджърите ще могат да се забавляват в залата за видео игри.  

СТРАНД ще има нощен клуб на открито, който щеработи и след 22 часа, когато приключва официалното работно време на лайфстайлцентъра. Предвидена е специална клубна програма, включваща караоке, DJ партита и концерти. Освен това, т.нар.„пораснали деца” ще могат да прекарат по интересен начин свободното си време спомощта на дигитално стрелбище, светещ голф и други иновативни съоръжения зазабавление.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега