Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Студентско научно творчество в БСУ

Студентско научно творчество в БСУ

Днес стартира най-големият форум за студентско научно творчество в БСУ. Конкурсът е ежегоден и се провежда за 15-ти пореден път. Регламентът включва 2 равнища: защита на научната разработка в съответния център и класиране на най-добрите реферати за участие в заключителна Национална студентска научна сесия.

Днесстартира най-големият форум за студентско научно творчество в БСУ. Конкурсът еежегоден и се провежда за 15-ти пореден път. Регламентът включва 2 равнища: защита на научната разработкав съответния център и класиране на най-добрите реферати за участие взаключителна Национална студентска научна сесия. Повече от 160 участници  с над 100 доклада се състезават в 4 секции: „Информатикаи технически науки”;„Хуманитарни науки”; „Юридически науки” и „Икономически и управленски науки”.

Комисиите ще излъчат днес най-добрите разработки за участие в националния кръг.В частот рефератите студентите, под ръководството на научните си ръководители, даватотговор на актуални и важни въпроси, вълнуващи гражданското общество у нас:„Правни проблеми на незаконните строежи в България”; „Идентификационниизследвания  при кражба на МПС”; „Защоднес класните стаи остават празни”; ”Как могат бедните страни да станат богати”.Не липсват и теми, практически ориентирани към управлението на малкия и среденбизнес, както и към социално-икономическия живот у нас: „План за доставка напчелен мед за австрийската верига Билла”; „Финансов лизинг и предимства преднаема”; „Развитие на иновация и стартиране на нов бизнес”; Автоматизация иуправление на осветлението в съвременния дом”. 

Рефератитена студентите от БСУ, излъчени за Националната студентска сесия, ще сесъстезават заедно с над 100 доклада от други университети. Досега са серегистрирали над 150 участници от различни университети в страната. Сред тях саи двама чуждестранни студенти от Латвия и Полша. Националниятфорум е насрочен за 26 март 2014 г. 

Наградниятфонд на Националния конкурс предвижда Специална награда на Ректора за най-добрастудентска разработка, награди за първо, второ и трето място в съответнитекатегории, както и награда за научен ръководител. Най-добрите реферати ще бъдатвключени в ежегодния сборник “Студентско научно творчество” и ще участват ваналогични конкурси на други висши училища.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега