Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Световен шампион по щанги подкрепи Марин Киров на среща, посветена на спорта и младежките политики

Световен шампион по щанги подкрепи Марин Киров на среща, посветена на спорта и младежките политики

Марин Киров и екипът му представиха пред младите хора проектите от управленската програма, които са посветени именно на тях.

Антон Коджабашев от Федерацията по вдигане на тежести, трикратен световен и трикратен европейски шампион, който е бил привличан и като съветник към министъра на спорта, подкрепи Марин Киров на среща с млади хора от Царево, посветена на спорта. Марин Киров и екипът му представиха пред младите хора проектите от управленската програма, които са посветени именно на тях. 

Обсъдено бе създаването на Младежки център и изграждането на спортни съоръжение. През изминалата година до градския стадион беше изградено помощно футболно игрище и фитнес на открито, предстои ремонт и на настилката на основното футболно игрище. От кандидатите за общински съветници на срещата присъстваха Калин Стоянов, ангажиран с футбола в морската община, Димитър Йовнов, който също е футболен деец и моторист, Стоян Чайков от клуб Вело Царево. 

С голямо одобрение беше посрещната идеята да се продължи с дострояването на многофункционалната спортна зала до стадиона, в която ще има игрища за волейбол, баскетбол   и зала за тежести. Младите искат и басейн. В Царево има и сдружение на ендуро мотористи, които ще развият писта в имота, предоставен им от общината. Всички участници в срещата се обединиха около мерки за насърчаване на развитието и живота на младите в населеното място. Университетът в града носи надежда сред младите, че имат къде да получат висше образование и да продължат да живеят и работят в Царево. 

Коджабашев изрази задоволство от кандидатурата на Марин Киров, с който са приятели отдавана и даде пълната си подкрепа за него: „С Марин се познаваме отдавна, човек с много голяма експертиза, човек с отношение към хората, младите и спорта.“

Именитият щангист беше придружаван от още един спортист, вицешампион на световно първенство по класическа борба – Георги Сталев, който прекарва голяма част от времето си в с. Изгрев и милее за община Царево.  
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега