Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Танцьорите от КСТ "Поморие" завоюваха първите си отличия за този сезон

Танцьорите от КСТ "Поморие" завоюваха първите си отличия за този сезон

Два златни, два сребърни и един бронзов медал е равносметката на двойките от Клуб по спортни танци „Поморие” след участието им в първото национално състезание за сезона. На III-я Открит турнир и Турнира на майсторските класове за „Купа Варна” поморийските спортисти направиха поредното си брилянтно представяне, преборвайки силна конкуренция от цяла България. Стилиян Николов и Гергана Велкова се доказаха като безспорни фаворити в групата при 9Е и завоюваха златния медал.

Два златни, двасребърни и един бронзов медал еравносметката на двойките от Клуб поспортни танци „Поморие” след участието им в първото национално състезаниеза сезона.На III-я Открит турнир и Турнира на майсторскитекласове за „Купа Варна” поморийските спортисти направиха поредното си брилянтнопредставяне, преборвайки силна конкуренция от цяла България. Стилиян Николов иГергана Велкова се доказаха като безспорни фаворити в групата при 9Е и завоювахазлатния медал.

Републиканският шампион Давид Абрашев и партньорката му НансиПанайотова също застанаха на най-високото стъпало в клас 11D, следвани от сребърните медалисти Борис Савови Карина Венева. Почетното второ място в клас 11Е заеха Алекс Димитров и МаринаКанариева, на които малко не достигна за златото. С бронзов медал се завърнадвойката на Станислав Младенов и Изабел Иванова в клас 18С+С.Успоредно с двата турнира, в рамките на това спортно събитие за първи пътсе проведе и отборно първенство.

В него тимът на КСТ „Поморие” бе представен отдвойките на Стилиян Николов и Гергана Велкова, Давид Абрашев и Нанси Панайотова, ДейвидЙовчев и Елена Севастиянова, Димитър Колев и Теодора Коцева.„Това бе едва началотоза състезателите на Клуб по спортни танци „Поморие”. До средата на месец юли нипредстоят повече от 15 републикански и международни турнири и сме уверени сме, чеще пожънем нови успехи и ще се гордеем с името на клуба си”, коментират треньоритеНикола Абрашев, Явор Вълчев, Димитрина Вълчева и Мария Апостолова.   

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега