Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Тази вечер ще видим премиерни кадри от филма "Петя на моята Петя"

Тази вечер ще видим премиерни кадри от филма "Петя на моята Петя"

В Бургас ще гостува и Алиса Атанасова, превъплътила се в ролята на Петя Дубарова.

25 минути от "Петя на моята Петя" ще бъдат показани за първи път тази вечер в Бургас. Публиката ще види няколко ключови сцени от най-новия български филм за големия екран, който все още е в процес на обработка, и ще може да зададе своите въпроси към авторския екип. Домакин на събитието ще бъде КЦ "Морско казино", зала "Георги Баев", с начален час 19.00.

За събитието в града ще пристигнат продуцентът Николай Урумов ("Домашен арест", "Кантора Митрани", "Вила Роза"), режисьорът Алексадър Косев ("Столичани в повече", "Домашен арест", "Кантора Митрани", "Дървото на живота", "Връзки", "Откраднат живот", "Скъпи наследници"), операторът Иван Вацов ("Вила Роза", "Привличане", "Expendables"), сценаристите Нели Димитрова ("Love.net", "Възвишение", "Връзки", "Домашен арест", "Скъпи наследници") и Валентина Ангелова ("Под прикритие", "Домашен арест", "Скъпи наследници"), както и част от актьорския състав, включително Алиса Атанасова, превъплътила се в ролята на Петя Дубарова.

Тематичната вечер ще започне с кратък рецитал по стихове на незабравимата бургаска поетеса, в изпълнение на младите актьори от драматичен театър "Адриана Будевска" - Никола Парашкевов, ученик на Стефан Данаилов, и Ива Трифонова, възпитаничка на Боню Лунгов. Веднага след това ще бъдат излъчени кадрите от филма.

"Петя на моята Петя" е продукция на "БЪФ пикчърс", копродуцент е "Концепт студио", реализирана е с финансовата подкрепа на Националния филмов център и Община Бургас. Филмът отдава почит на поетесата Петя Дубарова, през разказ за живота на едно съвременно момиче със същото име и подобна съдба. В него участват много актьори, родени тук или свързани с Бургас, както и близо 500 жители на града като статисти.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега