Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Тити каза "сбогом" на националния по баскетбол

Тити каза "сбогом" на националния по баскетбол

Старши треньорът на националния отбор по баскетбол за мъже – Константин Папазов подаде оставка, мотивирайки решението си с „негативния отзвук“, който срещна поведението му след след втория полуфинал за Купата на България между отборите на Левски и Рилски спортист. Решението на Папазов изпревари обсъждането на Федерацията по баскетбол дали да го отстрани от треньорския пост.

Старшитреньорът на националния отбор по баскетбол за мъже – Константин Папазов подадеоставка, мотивирайки решението си с „негативния отзвук“, който срещна поведението му след след втория полуфинал заКупата на България между отборите на Левски и Рилски спортист. Решението на Папазов изпревари обсъждането на Федерацията по баскетбол дали да го отстрани от треньорския пост.

Титиподаде официална декларация, с която напуска поста, още преди заседанието наУправителния съвет на баскетболната федерация, на което трябваше да се вземерешение дали той да бъде отстранен от поста, предава bTV.

„Съзнавайки, че сдействията си нанесох удар по имиджа на българския баскетбол, на Българскатафедерация по баскетбол и на Управителния съвет на Българската федерация побаскетбол, чийто член съм, се оттеглям от поста селекционер на националнияотбор”, написа Папазов. В писмото си той пожела успех набъдещия треньор на отбора и обеща винаги да оказва помощ и подкрепа, ако такаваму бъде поискана.

Исканеза отстраняване на Тити от поста бе отправено от президента на Рилски Спортист –инж. Петър Горгиев, след не особено красивия сблъсък между Папазов ипредставители на отбора от Самоков.

Следкрая на полуфинала за Купата на България през миналия уикенд, известният сгорещия си нрав Папазов съвсем изгуби контрол. След като между него ипротивниците полетяха обиди и псувни, емоционалният тренер удари един отръководителите на Рилски – Борислав Чилингиров.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега