Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Тихомир Янакиев: Какво да очакваме? Някой да бъде убит ли?

Тихомир Янакиев: Какво да очакваме? Някой да бъде убит ли?

Кандидатът за кмет на Созопол Тихомир Янакиев публикува емоционално видео в профила си във „Фейсбук“, провокиран от побоя над кандидата за кмет на село Зидарово Христо Бардуков

Кандидатът за кмет на Созопол Тихомир Янакиев публикува емоционално видео в профила си във „Фейсбук“, провокиран от побоя над кандидата за кмет на село Зидарово Христо Бардуков. Ето какво сподели Янакиев: 

„Здравейте, приятели. Причината да сме днес с вас е бруталният побой, който беше нанесен над нашия съратник Христо Бардуков. Не знам какво да кажа. В мен бушуват толкова много чувства, но ще кажа едно – насилието е безсилие. Кампанията трябваше да е чиста, позитивна, а какво виждаме?!Преди около седмица започнаха вербални атаки в жълти сайтове срещу мен и моето семейство и срещу хора, които познавам. Градираха в побоя от снощи. Какво трябва да се случи до края на кампанията? Някой ще бъде убит, или нечие дете ще бъде отвлечено? Какво да очакваме? Връщат ли се пак мутренските времена от началото на 90-те години? Това ли искат хората от община Созопол? Затова ли се борим?

Аз мисля, че ние сме достойни хора и ще устоим на абсолютно всички атаки, които са срещу нас. Мен ме боли за тази община, боли ме за хората, които са в нея и искам да ги призова: на 29 октомври да излязат и с душа, разум и сърце да дадат своя глас срещу мутрите, срещу мафията. Да дадат своя глас да продължим да променяме общината в една позитивна посока. Болно ми е като си спомня за Христо и това, което видях днес в болничната му стая. Искам да му кажа: Христо, ние сме с теб. Твоите рани ще зараснат, но аз знам, че болката в сърцето ти ще остане. Но, затова имаш и приятели. Всички ние те подкрепяме!“. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега